The Balm Voyage Vol 2 Palette




Benim de büyük bir The Balm paletim oldu ve şu muhteşem paleti sadece 48 TL'ye aldım.Bence piyasada 48 TL'ye denk gelebilecek bir fiyatta bu palet hiçbir yerde satılmaz.Teşekkürler Gratis diyorum ve yorumlarıma başlıyorum.


Öncelikle paletin içerisinde ne ararsanız var.Far paleti,allık,bronzer,aydınlatıcı,ruj.Hani bir paleti alır da şunlar olmasaymış da olurmuş dersiniz ya ben bu palette öyle bir renk-ürün bulamadım.Hepsi ayrı ayrı o kadar güzel ki <3

İçerisinde günlük tonlar da var gece makyajı için olan tonlar da ^^


Kocaman da aynası var ^^


Birlikte kullanılabilecek renklerin tavsiyesini yapmışlar.Galiba birçok dilde hoşgeldin kelimesini isim olarak vermişler.


Acayip pigmentli bir palet.Farlarından dudak ürünlerine kadar hepsi pigmentli.Farlar ufak tozutma yapıyor.Bunun içinde göz makyajını kapatıcı sürmeden önce yaparsak sorun çözülebilir :)



Şöyle birkaç rengi inceleyelim;

Far paletinde Welcome rengi -bej bir renk-(ilk swatch) Wet nWild'ın Brulee'sine benzettim.Mat bir renk.Baz olarak kullanılabilir.Sadece bunu sürüp eyeliner çekip de kullanabilirsiniz.Bienvenido;(3.swatch)yeşilimsi-kahvemsi,içerisinde ışıltıları olan bir renk ve ışıkta renk değiştiren tonlardan.Ben bu özelliğine bayıldığım için favori renklerim arasında.Welcom;bu da rengini ışıkta değiştiren bir koyu yeşil ton.Bunu da Wet n Wild'ın Comfort Zone paletindeki o meşhur kahve-koyu yeşil renge benzettim.Bu renk de favorim ^^Bir de Failte tonu California Paletteteki eyeliner olarak da sürülebilen renkle aynı.








Ürünler gerçekten çok pigmentli.Yukarıdaki resimde bir kere sildim ve neredeyse ürünlerin tamamı duruyor.


Aydınlatıcı,bronzer ve allıklara bayıldım.Özellikle Dobrodosli renginin tam sonbahar-kış rengi olduğunu düşünüyorum.(sondaki swatch)


Dudak ürünleri de çok pigmentli ve renkleri çok güzel.Vitaje(2. swatch) rengi coral tonlarında olduğu için çok sevdim o rengi.

Bence eğer büyük bir palet almak istiyorsanız ve kararsız kaldıysanız bu paleti tavsiye ederim.İçerisinde far,allık,bronzer,aydınlatıcı,ruj herşey var.Daha ne olsun ^^

Yorum Gönder

0 Yorumlar