Efsane Diziler: The Man From Stars




Merhabalar ~

Uzun zamandır dizi yazmıyordum.Bugün dizi tanıtımına kaldığım yerden devam edeyim dedim :)

Efsane Diziler bölümümüzde bugün The Man From Stars var.Çoğumuz izlemişizdir zaten.

Jun Ji Hyun'un ilk ve gerçekten efsane dizisi.Jun Ji Hyun çok iyi bir aktör ama genellikle filmlerde rol aldı.İlk dizisi de bu bildiğim kadarıyla.Bu kadın zaten gelen bütün dizi tekliflerini kabul etse piyasadaki dizi ve oyuncuları siler süpürür diye düşünüyorum.Bu arada kendisi bizim nacizane blogumuzu okumaz tabi ki ama geçtiğimiz günlerde anne oldu.Kendisini tebrik ediyoruz.

Kim So Hyun da genç ama kendini oldukça geliştirmiş bir aktör.Daha önce de bir filmde beraber rol almışlardı.




Oyuncular;

Jun Ji Hyun- Cheon Song Yi

Kim Soo Hyun- Do Min Jun

Park Hae Jin- Lee Whi Kyung

Yoo In Na- Yoo Se Mi

Shin Sung Rok- Lee Jae Kyung

Ahn Jae Hyeon- Cheon Yoon Jae

Konusu;

400 sene önce dünyaya iniş yapan Do Min Jun burada Cheon Song Yi'nin reeankarne olmamış halini bir kazadan kurtarır daha doğrusu suikastten ve ona ısınır.Fakat onu kaybettikten sonra bir daha kimseyi ne arkadaş edinmek ister ne de aşık olmak.Yıllarca uzay mekiğini kaçırdığı içindi sanırım (dghgdh) dünyada kalmak zorundadır ve dünyayı gözlemler.Bu esnada sadece bir arkadaş edinir ve herşeyi yani bir uzaylı olduğunu sadece o arkadaşı bilir.Yıllar sonra Cheon Song Yi küçükken onu kazadan kurtarır ve onun reenkarne olmuş olduğunu anlar.Yıllar sonra Cheon Song Yi ile komşu olurlar ve olaylar burada başlar.

Cheon Song Yi karakterine baktığımızda dizide bir kova kadınını oynuyor ve bunu tam manasıyla yansıtıyor.Kendini beğenmiş ve bu haliyle tam bir komedi olması ayrı bir efsane.Başlarda Do Min Jun'a inanmasa da ilerleyen zamanlarda bunu farkeder ve değişik olaylar içerisinde bulurlar kendilerini.


Do Min Jun karakteri Kore severlerin tam istediği bir karakter diye düşünüyorum ben.Uzay'dan gelmesi,özel güçlere sahip olması ve 400 sene boyunca aşkından vazgeçmemesi kalbimizi fethetmesine sebep oldu.



Hee bir de dizide Cheon Song Yi'nin sürdüğü ruj çok popülerdi.Hatta o sıra o ruj tamamen bitmişti stoklarda ama almak istersiniz diye linki aşağı bırakıyorum.Yakında da bir Cheon Song Yi makyajı önerisi yazacağım :)






Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Gerçekten efsane çünkü herkesler izlemiş ve çok sevmiş ben hala izleyemedim ama bir gün mutlaka izleyeceğim inşallah ^^ Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel bir dizi gerçekten :)

      Sil