Kore Kozmetik Koleksiyonum 2016


Merhabalar :)

Bugünün konusu Kore Makyaj Koleksiyonum hakkında olacak.Neler var koleksiyonda,neyi ne için aldım hepsi bu yazımda :)


Cilt bakımıyla başlayalım.Geçtiğimiz ay cildim çok fenaydı.Hiçbir ürün iyi gelmiyor hatta bütün ürünlere tepki veriyordu.Bu yüzden elimdeki cilt bakım ürünlerini,az kalanları bitirdim diğerlerini de çöpe attım.

Ama kağıt maskelere dokunmadım.Açıkçası salyangoz özlü maskeleri cildim çok seviyor.Biraz daha  toparlanıyor ve yağlanmadan nemleniyor.Bu yüzden bir sürü salyangoz özlü ve birkaç tane de başka özler içeren maskelerim var.

Sivilce maskesi,siyah yüz maskesi ve burun maskesi de olmazsa olmazlarımdan.




Dediğim gibi cilt bakım ürünlerini elimden çıkarmaya çalıştım ve bunlar kaldı.

Sabunlara dokunmadım.Aloe Vera jel olmazsa olmazım.Hatta geçtiğimiz günlerde bir ilaç yüzümü yaktı ve hemen aloe vera jel sürdüm.Elhamdülillah toparladı cildim.Yüz misti de Korelilerin vazgeçemediklerinden.Neme oldukça düşkünler.Bu tip mistler de cildi hızlı bir şekilde nemlendiriyor.Bir de fırça yıkama spreyim var ondan da şurada bahsetmiştim.


Küçük el kremlerim,lip scrubım,sabun ve süngerlerim.

Nature Republic el kremi hediye gelmişti.


Bolca testerım var.Birini kullanamadan 2-3 tane daha eklenince böyle oldu.Tester olayı iyi oluyor.Birkaç tane beğenip büyük boyunu almak istediğim ürünler var.


Seyahat boyu bb ve cclerim.


Ve BB,CC,fondöten ve primerlarım.Henüz hiçbiri hakkında yazmadım.Detaylı yazılarını yazacağım.



Pudra,cushion,pudra ve kapatıcılarım.Hepsinden çok memnunum.Bir tek Lioele'in kapatıcısının rengi light olmasına rağmen bana koyu geldi.Korelilerin ten renkleri hakkındaki yazım şurada.


Kore allıkları görüldüğü üzere acayip şirin ve renkleri çok hafif.Allık kullanmayı sevmeyenler ama cildine hafif renk katmak isteyenler için ideal allıklara sahip Kore kozmetiği.



Çok az farım var Kore yapımı olan.Zaten ışıl ışıllar.Günlük kullanım için çok uygun değiller bence.Ama yaz makyajı için kullanılabilir.

Kore kozmetiğinin en sevdiğim parçalarından eyelinerlar.Uçları incecik ve sürümü çok kolay.




Rimelleri suya dayanıklı.Bu konuda iyiler ama çıkarırken dikkat etmeniz lazım,ürün kalabiliyor.Suya dayanıklı makyaj temizleyicilerle çıkarmak gerekiyor.



Dudak ürünlerini de çok seviyorum ama kalıcı olmalarını hiç sevmiyorum.Çoğunuz bu iyi bir özellik niye sevmiyorsun diyeceksiniz.Fazlasıyla kalıcı.Mesela elimde swatchlıyorum silmek istiyorum fakat çıkmıyor.O gün o ruju güzel silemezseniz ertesi gün de o renk sizinle demektir :)


Ve benim favorim Holika Holika kirpik kıvırıcı.Koreliler kirpik kıvırıcı kullanmayı da severler.Çünkü kirpikleri düz olduğundan ilk önce kıvırıcı kullanıp waterproof bir rimel kullanıyorlar genellikle.

Ürünler hakkında detaylı yazılarını yazmayı planlıyorum.


Bu arada ürünleri detaylı incelemek için akşam 8:30 civarı Periscope'tayım.Id: diaryofmeriii

Güncelleme: Şiddetli mide ağrısı nedeniyle yayını iptal ettim.



Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. Teşekkür ederim :) Evet tipik Kore kozmetiği

    YanıtlaSil
  2. salam. Kiprik qıvıran mənə də lazımdır. Kipriklərim uzun olsa da düz olduğu üçün üst kipriklərimin uzunluğu heç bilinmir. Allıklardan biri məndə də var və bəyənirəm. Misshadan olan bb isə K-makyajın kralı sayıla bilər. Yazını çox bəyəndim. Bir də bunların hər biri mənim olsun dedim. Koreya makyajı həm də şirin görünüşü ilə diqqət çəkir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Kirpik kıvırıcının markası Holika Holika.Ben çok memnun kaldım ;)

      Sil
  3. Ürünleri nereden temiz ettiniz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://diaryofmeri.blogspot.com.tr/2016/02/yurtds-alsverislerinde-dikkat-edilmesi.html

      Yukarıdaki linkteki yazımda anlattım :)

      Sil
  4. Jolse'de paypal olmadan alışveriş yapılmıyor galiba ve paypalda Türkiye'de faaliyetlerini bitirdi.Ne yapmalı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben oradan alışveriş yaptığım zamanlarda paypal vardı.Ama şuan oradan alışveriş yapmak mümkün değil.Ülkemizde birçok Kore markası artık satış yapıyor.Bunun dışında Beautynetkorea ve Yesstyle'dan alışveriş yapabilirsiniz ^^

      Sil