Ocak Bitenler 2016



Ufak bir duyuru ve soruyla başlayayım bugünün yazısına.

Öncelikle duyuru; bildiğiniz üzere ocak ayında her gün blogdaydım.Bunu nisan yada mayıs ayına kadar sürdüreceğim.Yani her gün yine buralardayım değişik konularla.

Sorum ise; her ay düzenli yazdığım bu bitenler konusu gibi ayın favorileri yazısı da yazayım mı?


Gelelim bitenlere;

Purederm Pore Cleansing Pad- İçerisinde çift taraflı bir ped var.Bir tarafı peeling yapmak için diğer tarafı da ciltteki kiri temizlemek için.Güzel bir peeling,gözenekleri temizleyip cilde bakım yapıyor,kuru bırakmıyor.



Benri Kare Pamuk- Kullandığım en dayanıklı makyaj temizleme pamuğu.Şekli ve büyüklüğü açısından da çok kullanışlı.Kozmetik Alışverişim yazımdan da pamuk hakkındaki düşüncelerimi okuyabilirsiniz.

Sleepy Rose Garden Islak Mendil- Çok çok güzel tazecik güzel kokuyor.Yine yukarıda bahsettiğim konudan bu mendil hakkındaki görüşlerimi de okuyabilirsiniz.Tek sevmediğim yönü fazla ıslak olması.Bunun dışında çok sevdim.


Colgate Optic White Diş Macunu- Beyazlatma konusunda tek beğendiğim ürün buydu fakat şu sıralar o kadar çok çay içiyorum ki maalesef fayda etmedi.

Colgate Plax Buz Serinliği Ağız Suyu Seyahat Boyu- Bu ürünü bana Cosmetica göndermişti.Alkolsüz,güzel bir ferahlık veriyor ve ağız kokusunun giderilmesine yardımcı oluyor.


Markasını bilmediğim bir fırça.Ruj sürmek için kullanıyordum.Etude House'un bir tintini sürmüştüm bunla ve 2 sene oldu.Hala çıkmayınca ve yıpranınca atayım dedim.Fırçalarımı nasıl temizlediğime şu yazımdan bakabilirsiniz.

Markasını bilmediğim alışverişten hediye gelen törpü.O alışverişime yukarıdaki Kozmetik Alışverişim yazımdan bakabilirsiniz.Törpü  kullanan biri değilim.Bunu da bir ürünü temizlemek için kullanmıştım.


Holika Holika Bulgarian Rose Eye Cream- Bu ürünün yapısı çok yoğun hatta katı formda.Uzun sürede gözün nemli kalmasını sağlıyor ve içerisinde çok fazla ürün var.Açıkçası ben bitirmeden ürünü çöpe attım çünkü benim göz çevrem zaten yağlı ve ufak ufak beyazlıklar çıkmaya başladı.



Pantene Yağ Terapisi Şampuan- Saça bakım yapma konusunda başarılı bir ürün.Birçok yağ içeriyor ve bu yağlarla saçı besliyor.

The Body Shop Wild Argan Oil Shower Gel- Kokusunun çok abartıldığını düşünüyorum.Çok yoğun cevizimsi bir kokusu var.Bunun dışında The Body Shop'un duş jellerini çok seviyorum.Hem güzel temizliyor hem de bereketli.



The Face Shop Rice Water Bright Cleansing Light Oil- Bu makyaj temizleme yağını çok sevdim.Farklı şekillerde denedim ve hepsinde de çok sevdim.Özellikle kış aylarında kullandım ki cildim makyaj temizlerken çok fazla kurumasın.İlk aldığım zamanlarda bir makyaj temizleme havlusuyla kullanıyordum ve makyajımı tamamen çıkarıyordu.Hafif bir yağ olduğu için yapış yapış bir his de bırakmıyor.Son zamanlarda da sadece göz makyajımı çıkarmak için kullandım.Elime 2 pompa sıkıp gözlerime masaj yaparak bütün makyajımı akıttıktan sonra suyla güzelce temizleyebiliyordum.Aslında tekrar almak isterim ama The Body Shop ve Nature Republic'ten merak ettiğim makyaj temizleme yağları var.


Golden Rose Make-Up Primer Mattifying and Pore Minimizing Tester- Bu ürüne bayıldım! Kesinlikle tam boyunu almak istiyorum.Gözeneklerimi makyajdan önce çok güzel minimalize etti ve pürüzsüz bir his bıraktı.Yapısı çok hafif.Uzun zamandır makyaj bazı arıyordum ve tam istediğim özelliklere sahip bir baz.Cildi mat bir bitişle makyaja hazırlıyor.Bu arada bu testerı 5 kere kullandım.

Skinfood Tomato Whitening Essence Sample- Bu ürün domates özü içeriyor diye sivilce izlerime iyi gelmesi açısından kullandım.Biraz azalma oldu sanki ama biraz yapış yapış bir his bıraktı.3-4 kullanımda bitirdim.


Golden Rose BB Cream 03 Natural- Cildi nemli ve ışıltılı gösteren bir ürün ama rengi çok koyu geldi bana.

Geçtiğimiz ayda bitirdiklerim bunlardı.Detaylı sorularınız olursa yorumda sorabilirsiniz :)

Yorum Gönder

0 Yorumlar