Şubat 2016 Favorilerim


Şubat bitti ve ben bitenleri rutin yazarken favoriler yazmaya da karar verdim.

Bolca kozmetik,bir iki kıyafet ve bir de dizi favorim var.

Kozmetikten başlayalım..


Öncelikle canım arkadaşım Cherijamu'nun hediye etmiş olduğu Gosh Smokey Eyes Palette 02 Brown'u çok sık kullandım ve bayıldım.İçerisinde çok az ışıltı olan -hatta ben çok azını gördüğüm için mat diyorum bu palete- pigmentasyonu yüksek ve günlük kullanım için çok çok uygun olan bu paleti şubat ayı boyunca çoook severek kullandım.

Flormar Eyecathching Dazzling Shadow tekli farlarına bayıldım.Bu ay yeni aldım bunları ama çok sevdim.Metalik renkleri,yoğun yapısı ve ambalajı favorilerim arasına girmesine sebep oldu.Ben bi Flormar standından aldım.kahverengi olanı istediklerim arasındaydı 005 Action ama o gün AVM çok kalabalıktı ve çalışana derdimi çok anlatamadım.Sağolsun çok ilgilendi ama ben anlatamadım :D İstediğim diğer renk yoktu ben de o kargaşada 004 Boom Shot'ı almışım.Ama pişman değilim :D Çünkü acayip güzel koyu bir mor rengi var.Bu farlar 5 liraya düşüyor büyük indirimlerde ve 8 rengi var.Bence bütün renkleri alınabilir o indirim zamanlarında :D



Geldiğinden beri fondöten sürerken fırça kullanacağım zaman elimin başka bir fırçaya gitmediği son dönemlerde Ebay'de oldukça popüler olan bu sık kıllı fırçayı da çok sevdim.


Rimel olarak yine doğum günü hediyem olan Maybelline The Falsies Push Up Drama kirpiklerde yoğun etkiye sahip olduğu için ve benim kaşlarım zaten belirgin olduğu için de Essence Lash And Brow Gel Mascara favorilerim arasında yerlerini aldılar.


Mat bitişli ve yoğun Maybelline Master Ink Matte Eyeliner ve allık-bronzer olarak ise sıcak tonlu The Balm Balm Desert sıkça kullandıklarımdandı.



Yine çok sevdiğim biricik arkadaşımın doğum günü hediyesi olan Revlon Colorstay fondötene bayıldım.Aslında kullanmaya kıyamadığım için çok kullanmadım ama favorilerime ekledim.

Kapatıcı olarak yoğun yapıda olan Note BB Concealer ve The Saem Cover Perfection Tip Concealer bu ay sıkça tercih ettiklerim arasında oldu.


Şu sıralar bildiğiniz üzere makyaj bazı olarak Nivea Men traş sonrası balsam çok popüler ama ben açıkçası onu kullanmaya cesaret edemedim cildimde tüylenme yapar diye.Ama cildim de acayip kuruydu ve baz yeterli olmuyordu.Geçen sene Japon arkadaşımın annesi kozmetik sevdiğimi ve müslüman olduğumu duyunca bana içerisinde alkol olmayan ürünler hediye etmek istemiş sağolsun.O zamanlar çok sevemesem de son zamanlarda tekrar denedim ve bayıldım.Makyaj altıma bunu uyguladığımda nemlendiriyor ve cildimdeki kuruluk belli olmuyor.Ürünün adı Chifure Milky Lotion.


Makyajımı uzun zamandır The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facil Wash ve Watsons Silicon Facial Cleansing Pad Comfort Design ile temizliyorum ve yüzümde makyaj kırıntısı kalmıyor,tamamen temizlendiğini hissediyorum.



Kıyafet olarak da pileli şallar ve bu arkasında dantel olan boneler bu ay favorim oldu.Topuzla uğraşmamak hatta devasa topuz yapmamak için bu ürünü kullandım ve pileli şal da her tür kıyafete uygun şık bir şal olduğu için sıkça kullandım.



Ve favori dizim ise Reply 1988 oldu.Hem komik hem o dönemleri çok güzel anlattığı için harika bir dizi.Henüz bitirmedim ama bitirince detaylı yazısını yazacağım.

Yorum Gönder

0 Yorumlar