The Balm Balm Desert Bronzer/Blush


Aşığı olduğum bir ürünü daha bugün sizlere tanıtıyorum <3 

Bronzer desen o kadar keskin değil allık desen allık da değil.Sanki ikisini bir arada bulunduran muhteşem bir ürün.


Efenim The Balm'ın BalmDesert Bronzer'ından bahsediyorum.Bu bana doğumgünümde hediye olarak geldi ve geldiği günden beri çok çok çok severek kullanıyorum.

Nedir,nasıldır bu bronzer bir bakalım.

Her zaman sıcak tonlu bir allık aramışımdır.Bu tip allıkların insanın cildini daha canlı gösterdiğini düşünüyorum.Bu toz formdaki ama yapısı yumuşacık olan bronzer ise tam aradığım ürünmüş.


Rengi kiremitimsi kahve.Bronzer olarak kullanmanın yanı sıra benim daha çok tercih ettiğim yöntemle yani elmacık kemiklerinize yakın hatta elmacık kemiklerinize de uygulayabilirsiniz.

Yani bu ne koyu kahve ne de turuncu.Bu yüzden kullanılması çok rahat bir ürün.Gerçekten absürd durmuyor.Ben elmacık kemiğimin altına ve yanaklarıma uyguluyorum çok daha sağlıklı bir görünüm elde ediyorum.

Oldukça pigmentli.Kullanırken ve uygularken dikkat edin.İçerisinde de baya ürün var.6,39 grammış.Baya bereketli olur ve uzun süre gider diye düşünüyorum.


Fırça ile swatchı da bu şekilde.

Bu ürünü ben Golden Rose'un Round Face Brush'ıyla kullanmayı seviyorum.2 pıt değdikten sonra kulağımdan başlayıp -bu kısımdan başlayınca ürün fazla kısmını burada bırakıyor ve fazla görünmüyor- elmacık kemiği altına ve yanaklarıma güzele dağıtıyorum.Bu fırça gerçekten tam bu ürün için.


Balm Desert Bronzer'a Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz.







Yorum Gönder

0 Yorumlar