The Balm In The Balm Of Your Hand Greatest Hits Vol 1 Palette


Merhaba :)

Dünün yorgunluğunu attım hamdolsun şuan daha iyiyim.Dün neler olmuş bu yazımdan okuyabilirsiniz.

Gelelim bugünün konusuna.Aylar önce yabancı bloggerlar The Balm'ın bu birçok popüler ürünü bir araya topladığı paletleri paylaşmaya başladılar.O günden beri ne zaman buraya gelir diye bekliyordum.Nihayet geldi ama ben almadan önce kardeşim hediye olarak almış bana :) Gelen hediyeler hakkındaki postum da yine dün neler olmuş dediğim linkte ;) Paletin sloganı 'Hepsine sahip olamayacağını kim söylemiş'



Paletin içerisinde dediğim gibi The Balm markasına ait popüler ürünler var.Ben hemen hemen hepsini çok sevdim ama birkaç sorun çıktı paletimde aşağıda anlatacağım önce paleti inceleyelim.



Palet içerisindeki ürünler;




Hot Mama Blush-Şeftali tonlarında ışıl ışıl bir allık.Yaz ayları için de uygun ama ben her zaman kullanabilirim.Çok ağır bir rengi yok çünkü.Hatta ben bugün bunu göz makyajımda kullandım ve çok güzel oldu.

Instain Long Wearing Staining Powder Blush Argyle- Şeker pembesi bir renge sahip allık.Sürüldüğünde bebek pembesi gibi duruyor.Mat bir allık.Korelilerin şirin makyajlarında sıkça kullandıkları renge benziyor.Bu arada bütün ürünler oldukça pigmentli.Elimde swatchlarken biraz topaklık oldu fakat fırçayla uygularken bu sorunu yaşamıyorsunuz.

Cabana Boy Blush- Bu allık tam kışlık bir renge sahip.Bordomsu içinde ışıltılar olan ama Hot Mama kadar değil tabi bir allık.

Bahama Mama Bronzer- Bu ürünün tam boyu da var ben de ve aşığım.Onu ayrı yazayım :) Bir de The Balm Voyage 2 paletindeki bronzera Bahama Mama diyorlar sizce aynılar mı? Şuradan swatchına bakabilirsiniz.




Gelelim farlara ve aydınlatıcıya;

Sırasıyla

Shady Lady Vol 2 Insane Jane- Grimsi kahvemsi metalik bir renk.Hem gölgeli makyaj için hem de tek başına kullanılabilir.

Shady Lady Special Edition Mischevious Marissa- Bu farın da tekli olanı var ayrı anlatayım orada.


Nute Tude Sexy- Bu Sexy rengi değil bir kere.Bana yanlış denk gelmiş.Gratis'e hata bildirmeye çalıştım ama instagramda dönmediler.Buradaki Gratis de kullandım diye sorun çıkarır diye hiç gitmedim.Neyse bendeki renk Selfish.Arkadaşım Selfish'in daha güzel olduğunu söyledi onun tavsiyelerine güveniyorum.Zamanla severim diye düşünüyorum.Ama Sexy rengi de bordo tonlarındaydı ve ben bu aralar bordo farlara takmış durumdayım.Yine neyse.Bendeki renk kahvemsi pembemsi bir ton.Insane Jane gibi kullanılabilir.Yani tek başına veya smokey makyaş yapmak için.
Balm Jovi Lead Zeppelin- Bu da yeşil tonlarında bir far.Bütün göz kapağına uygulanıp sıcak tonlu bronz bir farla geçiş yapılabilir.Çok şık durur.
Bütün farlar ışıltılı ve çok pigmentli.Dökülme yapıyordu normalde farları ama bugün makyajımı bu paletle yaptım ve çok fazla dökülmedi.
Mary-Lou Manizer Highlighter- Çok fazla aydınlatıcı kullanan biri değilim ama Mary'den o kadar bahsedildi ki çok istedim denemeyi ama tam boyu çok fazla ürün içeriyordu.Bu palette olmasına sevindim.Abartıldığı kadar güzel bir aydınlatıcı.Krem tonlarında palette neyse yüzde de o şekilde duran bir aydınlatıcı.Yine The Balm Voyage'daki aydınlatıcıya Mary diyorlar ama bilemedim.Yukarıda bıraktığım linkten swatchına bakabilirsiniz.



Rujlara bakalım;

How 'Bout Them Apples? Caramel- Şeftali tonlu tam bir karamel rengi.Yapısı lipbalm gibi ama bitişi pudramsı.Bu rengi çok sevdim günlük kullanım için çok doğal tonlu bir ruj.

The Balm Girls Lipstick Starring: Mia Moore- Bu da vişne rengi alt tonlu kırmızı.Ben kırmızının bu tonunu çok seviyorum.Bu biraz daha pigmentli ve yapısı hafif ağır.Bitişi ise parlak.


Ve paletteki diğer hata.Bugün paletten bir ses geldi ve bir baktım ki Instant allık ben özgürüm palete ait olamam dercesine yerinden ayrılmış.

Benim şimdilik paletle aram iyi.Sexy renginin yanlış olmasına üzüldüm ama alışırım bu renge de herhalde.

Bu paleti Gratislerden temin edebilirsiniz.


Yorum Gönder

4 Yorumlar