Kose Softymo Natu Savon Washing Cream Moist



Dünkü yazımda Rena Nounen'i anlattım ve en sevdiğim reklamlarından birinin Softymo yüz yıkama ürünlerini tanıttığı reklam olduğunu söylemiştim.

İşte o sabunlardan birini sağolsun Japon mektup arkadaşım bana hediye olarak gönderdi.Ben çok nemlendirici etkili sabun kullanmayı sevmiyorum.Daha doğrusu cildim yağlanmaya meyilli olduğu için uzak durdum ama bu sabun bu fikrimi değiştirdi.

Genellikle yıkama kremleri,duş kremleri vb krem yapılı yıkama ürünleri sabun hissini ciltte bırakır ama bunda böyle birşey yaşamadım.Hatta cildimi pürüzsüz ve sabundan arınmış şekilde bıraktı.


Elinize ufak ürünü alıp suyla karıştırıp köpürtün.Zaten hemen köpük köpük oluyor.Cildinize güzelce uygulayın hatta 1 dk boyunca güzelce cildinize yedirebilirsiniz tamamen derinlemesine temizlemesi için.Duruladıktan sonra yumuşacık bir his bırakıyor ve anladığım kadarıyla cildi içeriden nemlendiriyor.

İçerisinde paraben,mineral yap ve silikon yok.

Beni en çok cezbeden özelliği tabi ki paketi -ki çok güzel ya üzerindeki papatya ve pembe damla şekillerine bayıldım <3 - ve üzerinde Rena'nın resmi olması.Bir de ben Japon ürünlerinde paketin üzerindeki benim anlayamadığım Japonca şeyler yazan yapıştırma kısmını çok seviyorum :D

Ürünü şuradan satın alabilirsiniz.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Japon ve kore menşeli ürünler ambalajlarıyla insanın aklını alıyorlar zaten. Birde ebayden senin tavsiye ettiğin satıcıdan birşeyler aldım ^_^.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle <3 aa hangisinden aldın? eline ulaştı mı?

      Sil
    2. Rubyruby76 isimli satıcıdan etude house cushion aldım. Henüz ulaşmadı hasret ve özlem ile beklemekteyim :'))

      Sil