Nature Republic By Flower Brush Eyeliner ve Kore Tarzı Eyelinerlar Hakkında



Merhabalar ~

Dizileri izlerken esas kızlarımızın doğal bir makyajı vardır bilirsiniz.Ben özellikle gözlerinde makyaj var mı yok mu anlamıyorum bazen.Defalarca bizim kendi keçe uçlu eyelinerlarımızla o doğal üst kirpik diplerinin dolu göründüğü makyajı denemeye çalıştım ama olmadı.İlla ki bir yerde o eyeliner kayıyor yada keçe uçlu olduğundan kalın çekip doğal Kore makyajı yapayım derken rock hayranına dönüyorum.

Çok uzun arayışlar sonucunda bu stil yani doğal görünümlü incecik eyelinerı nasıl çektiklerini daha doğrusu nasıl bir eyelinerla çektiklerini buldum.

Zaten kendi eyelinerları brush eylinermış yani fırça uçlu eyeliner.İşte tam da bu eyelinerı inceleyeceğiz sizinle. 



Nature Republic'in By Flower serisinde Brush Eyeliner'ı tam da bu makyaja göre.Ucu incecik.Kirpik diplerinize yakın uygulayabiliyorsunuz.Sanki eyeliner uygulamamış gibi doğal bir hat çizebiliyorsunuz.

Keçe uçlu ve fırça uçlu arasındaki fark,keçe uçlu sert yapıda ve ince çekmek gerçekten zor.Fırça uçlu ise nasıl denir eğilip bükülebildiği için hem incecik çekilebiliyor hem de istediğiniz şekilde kuyruk ekleyebiliyorsunuz eyelinerınıza.


Bendeki rengi 2 Brown.Rengi kahve olduğu için daha doğal bir görünüm veriyor.Özellikle bahar makyajı için çok çok güzel bir seçenek.


İster ince ister alın çekebilirsiniz bu eyeliner ile.Düzeltmesi de çok kolay oluyor.


Ürün biraz zor çıkıyor.Yani dayanıklı.Kesinlikle akma,dağılma vb şeyler olmuyor.

Satın almak için Instagram'da merishopkorea adresine sipariş verebilirsiniz. 





Yorum Gönder

0 Yorumlar