Şubat 2016 Bitenler


Şubat bitti..Mart ayıyla birlikte bahara adım attık Elhamdülillah :)

Bahar mevsimi sevdiğim bir mevsim fakat bahara geçiş döneminde yorgunluk,halsizlik,baş ağrısı vb gibi şeyler olabiliyor.Bu yüzden ne tür sıkıntımız varsa önceden önlemini alalım :)

Geçtiğimiz ayda çok az ürün bitirdim.Nelermiş onlar bakalım.


Daiso Cotton Puff makyaj temizleme pamuğu.Bu tip karton kutuda ve kare olan pamukları çok seviyorum,bunları kullanmak daha çok hoşuma gidiyor.Ürün yumuşacık pamuğa sahip ve dağılmıyor.Çok çok severek kullandığım bir ürün oldu.Maalesef Daiso burada yok ama Watsons da bu tip bir makyaj temizleme pamuğu satıyor diye biliyorum.

Benri 72'li Islak Havlu.Alkolsüz ve hijyenik olması aynı zamanda büyük boy olması açısından iyi bir ürün.Severek kullandım.Dağılma yapmadı ve bir mendili ikiye bölüp rahatlıkla kullanabiliyorsunuz,yani bereketli bir ürün.Gratis mağazalarından bulabilirsiniz.

English Home desenli peçete.Sırf deseni için aldım bu peçetelerden.Çok dayanıklı ve şık.Arada gözüme çarpan güzel desenler olursa yine alıyorum.


NYX Doll Eye Mascara DE01 Long Lash.Bu ürün bana Lilakutu keşif kutusundan çıkmıştı.Geldiğinde biraz kuruydu o yüzden çok fazla kullanamadan tamamen kurudu.Kirpikleri doğal bir şekilde belirginleştirme özelliğine sahip bir rimel.


The Body Shop Argan Oil.Bu ürün maalesef çöpe gidiyor.Bu seri ilk çıktığında çok merak etmiştim ve birkaç ürün aldım bu seriden.Diğerlerini severek kullandım ama bu yağla aramız hiç iyi değil.Fısfıs şeklinde kullanıldığı için her yeri yağ yaptı.Fısfısını çıkararak,elime dökerek kullandım ürünü bu sefer de saçımı acayip yağlandırdı.Maalesef bu sebeplerden dolayı çöpe gidiyor.Ben bu ürünü Trendyol indiriminden almıştım.


Freeman Avocado and Oatmeal Clay Mask.Bu ürünün de ambalajından dolayı sadece 1 kere kullanabildim.Cildimi tertemiz yaptı 1 kullanımda bile.Freeman maskelerini çok merak ediyordum.Bununla denemiş oldum.Büyük boyunu almayı düşünüyorum bir daha ki sefere.Bu ürünü de şuradan alabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar