Essence Sheer and Shine Lipstick


Merhabalaaaar ~ Nasılsınız? :)

Bugün sizlerle uygun fiyatlı ve bir renginin oldukça popüler olduğu bir ruj serisinden bahsedeceğim.

Essence'in bu Sheer and Shine Lipstickleriyle tanışmak istememin sebebi 'All About Cupcake' rengiydi.Bu rengi kullanan hemen hemen herkes çok beğendi.Burada Essence ürünlerine ulaşmam zordu.Hatta hala yok ama internetten de bulamıyordum o zamanlar.Ben alıncaya kadar kapları değişmiş hatta yapılarının değiştiği bile söyleniyor.Ben eski kaplarını daha şirin buluyordum.Aşağıdaki resim eski kaplı hali.Sizce hangisi daha güzel görünüyor?





Yapılarından bahsedelim biraz.Sheer and Shine dediği için parlak bir bitişi var ama bu parlaklık simli ışıltılı değil.Islak bir bitiş ki bence parıltılı görünümden daha iyi.Balm-gloss gibi bir yapısı var.Yani dudak kremi-dudak parlatıcısı gibi bir yapısı var ama yapış yapış bir yapısı yok.Çok pigmentli değiller.Çok tatlı bisküvi,pasta kreması gibi bir kokusu var.Ayrıca bu rujlar dudağı olduğundan daha dolgun gösteriyor.


Renkleri inceleyelim.Yukarıdaki resimdeki swatchlarda sırasıyla yukarıdan aşağı;

04 Hidden Secret; Bu ruj bana sevgili arkadaşım Cherijamu'dan hediye olarak gelmişti.Yazısı şurada mevcut.Tam bir kahve nude tonunda renge sahip.Günlük de kullanılabileceği gibi,smokey yani gölgeli bir göz makyajıyla da kullanılabilir.

11 All About Cupcake; Acayip tatlı bir bebek pembesi.Yaz makyajı için çok uygun,tatlı bir renk.Her türlü makyaja da gidebileceğini düşünüyorum.

13 Like A Princess; Bu renk bana  Kozmela alışverişimde yanlışıkla All About Cupcake yerinegönderilmişti.Değiştirebilirim diye düşünmüştüm ama ellerinde o zaman All About Cupcake yoktu.Onlar da telafi için hediye hazırlayıp yollamışlardı.Yukarıdaki linkte detaylı yazı mevcut.Gelelim renge.Tam canlı,parlak pembe bir renk.Bununla çok güzel gradient lips makyajı yapılır.Gradient lips makyajı nasıl yapılır şurada anlatmıştım.Aralarında en pigmentli renk bu renk.Hatta bence tint rujlara benziyor yapısı.

Bu rujları Gratis (Essence'in Gratis'ten çekilme ihtimali varmış.Şuan Gratislerde mevcut mu emin değilim), Rossman ve Kozmela'dan satın alabilirsiniz.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Güle güle kullan canım. İlk rujun rengini bende çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım.Essence rujlarını bende beğeniyorum kalıcılığı az olsada:)) Bende bloguma beklerim.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil