Kimi Ni Todoke Live Action (2010)




Ülke: Japonya

Süre: 128 dk

Oyuncular;

Sawako Kuronuma- Mikako Tabe

Shota Kazehaya- Haruma Miura

Chizuru Yoshida- Misako Renbutsu

Ume Kurumizawa- Mirei Kiritani

Ayane Yano- Natsuna Watanabe

Ryu Sanada- Haru Aoyama


Konusu;

Sawako Kuronuma; başarılı ama çok çekingen ama yardımsever,arkadaş bulmakta zorlanan bir gençtir.Aynı zamanda saç kesimi ve bazı hareketleri de korku filmi Halka'daki Sadako karakterine benzediği için takma adı Sadako'dur.Çevresindekiler, Sawako onlarla iletişime geçtiğinde lanetlendiklerini bile düşünmektedirler.Okulların açıldığı zaman Sawako okula giderken Kazehaya ile karşılaşır.Kazehaya okulun yolunu arıyordur ve Sawako durumu anlayıp ona yardım eder.Kazehaya, Sawako'da kimsenin farkedemediği o iyiliği farkeder ve ondan etkilenir.Sawako da Kazehaya'nın bu kadar popüler ve iyi biri olmasından çok etkilenir ve onun gibi olmayı hedefler.Kazeha ile tanışana kadar yalnız olan Sawako,bundan sonra çok güzel dostluklar edinmeye başlar.Fakat bu kadar popüler bir arkadaş grubunun içerisine düşmesi bazı tipleri rahatsız etmektedir ve arkadaşlığını bozmak için planlar kursalar da başarılı olamayacaklardır.Bu grubun dışında Kazehaya ve Sawako'nun ilişkileri de daha farklı yönde ilerlemektedir.


Yorumlarım ve film hakkında birkaç bilgi;

Film adından da anlaşılacağı üzere Live Action yani animeden çevrilme bir film.Anime haşini de izledim ve nasip olursa birkaç gün sonra onu da paylaşacağım.

Kimi Ni Todoke'nin anlamı 'sana ulaşabilmek'.

Film gerçekten çok güzel.Zaten daha önce de söylediğim gibi Japon lise filmlerine bayılıyorum.

Sawako ve Kazehaya'nın ilk karşılaştıkları yere bayıldım.Japonya sokaklarına ve evlerine hayran kaldım bu film sayesinde.

Sawako'nun Kazehaya-kun deyişi aklımda kalanlar arasında.

Filmde Chizu ve Sanada'yı da ayrı beğendim.İki zıt ama aynı zamanda birbirlerini anlayabilen karakterlere sahipler. 

Not: Sawako Kuronuma deyince sizin de aklınıza Kore Günlüklerim gelmiyor mu? :) Buradan Sawako'ya kocaman selamlar.





Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. bu başroldeki haruma miura acayip etkileyici bi çocuk. neden bilmiyorum ama insanın izledikçe izleyesi geliyor. hele ki sky of love diye bi filmi var kiiiiii!!!izlediğim en en en güzel japon filmidir! bayılırım! izlemediysen mutlaka ama mutlaka göz atmanı öneririm^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Japon filmi dizisi izlemedim ama aralarında en beğendiğiö Miura Haruma oldu :D Tamam teşekkür ederim.Bakayım ona bir ara ;)

      Sil