Nabrut'tan Mim


Sevgili Nabrut geçtiğimiz haftalar benim çok keyif alarak okuduğum bir konuya beni de mimlemiş :) Öncelikle çok teşekkür ediyorum kendisine.

Konumuz hayatının hikayesi yada okuduğunda etkilendiğin bir hikaye.Hadi bunları da bulamadık ilkokulda okuduğumuz hikayelerden en çok etkilendiğimiz hikaye hakkında yazacağız.

Ben açıkçası çok fazla kitap,hikaye vb okuyan bir insan değilim.Bu sebepten olsa gerek aklıma hiç beni anlatan veya çok etkilendiğim bir hikaye gelmedi.

Bir tek 'Parmak Kız' masalı geldi aklıma.Küçükken okuduğumuzda çok hoşuma giderdi.O kadar küçük olmak hem korkutucu hem de eğlenceli gelirdi bana.Bir de ben biraz küçük doğmuşum.Annem bu yüzden bana parmak kız diye seslenir. Annem hep anlatırdı küçük doğdumu ve küçük olduğum için dokunmaya,yıkamaya korktuklarını.Ben de bu masalı biraz kendime yakın hissettim demek ki hoşuma giderdi.Her zaman minyonluk,küçük olmak hoşuma gider ki çok şükür Rabbim de beni bu şekilde yaratmış :) En sevdiğim özelliklerimden :) 

Evet benim severek okuduğum veya dinlemeyi sevdiğim hikaye Parmak Kız'dı :) Umarım keyifle okumuşsunuzdur ;)



Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Parmak kız hikayesini unutmuş gitmişim. Babannem anlatırdı bana da. Parmak kadar mış atın kulağında yolculuk yaparmış diye...
    Ayy çok güzel bir şey hatırlattın bana. Çok teşekkür ediyorum hem cevabın hem hatırlattıkların için. Ellerine sağlık parmak kız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe ben de teşekkür ederim Nabrut'um :) Sevindim güzellikler hatırlamana :) Benim de açıp okuyasım geldi :D

      Sil