Oriflame The One Colour Unlimited Eye Shadow Stick ve Korelilerin Göz Makyajı Trendi Aegyo Sal



Kore makyaj trendinden düşmeyen şeylerden biri de göz altlarının bol ışıltılı açık bir farla özellikle de kalem farla aydınlatılması.İşte bu özelliğe sahip,kolayca ve uygun fiyata satın alabileceğimiz bir üründen bahsedeceğim bugün sizlere.

Ben zaten kalem far aşığı bir insanım.Oriflame'ın da böyle bir ürün çıkardığını görünce dayanamadım ve hemen aldım.

Ben bu ürünü Etude House'un Bling Bling Eye Sticklerine benzettim.Resmi aşağıda.Yani yukarıda bahsettiğim Korelilerin hem şirin hem de genç görünüm için göz altlarını aydınlatmak için uyguladıkları kalem farlara benzettim.Bu makyaja da 'aegyo sal' diyorlar.Yani ürün tüm göz kapağına uygulanabileceği gibi göz altlarını ve göz pınarlarını aydınlatmak içinde kullanılabilir.




Ambalajı şık.Asansörlü bir sistemi var.Yani döndürülerek açılıyor ürün.Ürün en alta kadar indiğinde bir tık sesi geliyor.Bu da ürünün çıkıp,yerinden oynayıp kapağa yapışma sorununu engelliyor.


Işıl ışıl bir ürün.Hatta biraz metalik bir renge sahip.Çok yumuşak bir yapısı var bu yüzden uygulaması çok kolay oluyor.Kokusu çok gelmiyor fakat hafif şekerli bir kokusu var.


Tam bir krem rengi.Bu renk baz olarak da kullanılabilir.Diğer renklerini de denemeyi isterim.Ben bir de bu ürünü aydınlatıcı olarak denedim.Elmacık kemiklerimin üzerinde çok iyi durmadı fakat burnumun ucunu aydınlattığımda güzel bir görünüm oluştu..

Diğer ışıltılı ürünlere göre daha kolay temizleniyor.Fakat yine de simleri iyi temizlemek gerekiyor.

Bu ürünü Oriflame temsilcilerinden satın alabilirsiniz.Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam ben aldığımda 13 lira civarıydı.




Yorum Gönder

2 Yorumlar