Wet n Wild Mega Last Lip Color Rujlar Hakkındaki Yorumlarım


Merhabalar ~

Sizlere bugün hem uygun fiyatlı hem de çok çok seveceğiniz bir ürünü tanıtacağım.Wet n Wild markası ülkemizde ithal edilen ve uygun fiyata satılan nadir kozmetik markalarından.Bu konuda bizden tam notu aldı.Bunun dışında ürünler çok çok kaliteli,renk ve ürün seçeneği oldukça fazla.

Ben de bugün ülkemizde Wet n Wild'ın en popüler ürünü olan Mega Last Lip Color rujlarını tanıtacağım.


Ürünlerin yapısı mat.Fakat dudak kurutan matlıkta değil.Yani likit mat rujların yapısında değil.Çok çok yoğun bir yapısı var ama sürümü çok kolay.Yumuşacık kadife gibi bir yapısı var.Yoğun oldukları için de oldukça pigmentliler.Kalıcılığını sıradan rujlarla karşılaştırırsak daha fazla ama likit rujlarla karşılaştırırsak ondan da az.Yani orta seviyede.

Kolay temizlenebiliyor.

Tek kötü yanı kokuları.


Renklere bakalım.Sırayla yukarıdan aşağı;

Just Peachy (E903C); İçerisinde şeftalilik barındıran nude pembe bir renk.Özellikle yaz makyajında ve mor tonlarında bir göz makyajıyla güzel olabilir.

Rose Bud (E904B); İçerisinde pembelik barındıran koyu ama canlı bir gül rengi.

Bare It All (E902C); Benim favori rengim.İçerisinde çok az şeftali tonu barındıran bir kahverengi.Yani sıcak tonlu bir kahve.Hatta ben bunun rengini MAC Kinda Sexy'ye benzetiyorum.

Sand Storm (E913C); Daha kiremitimsi ve koyu bir kahverengi.Elde swatchlandığında ne kadar aynı olmasa da dudakta Pastel Day Long Lipcolorlarından 15 numaraya benziyor biraz.Sand Storm biraz daha açık ve canlı duruyor swatchlandığında.

Gratislerden satın alabilirsiniz bu ürünü.Yanılmıyorsam indirimsiz fiyatı 10,50 lira.



Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Renkler çok güzelmis ama kokusu kötüyse kullanamam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu buram buram gelmiyor sadece koklayınca o kötü koku geliyor :)

      Sil