Wet n Wild Coloricon Walking On Eggshells Palet



Sizleri çok güzel bir paletle tanıştıracağım.Yaz için çok kullanışlı,hem boyut olarak hem de renk olarak mükemmel bir palet.Özellikle seyahate çıkıyorsanız ve ufak bir çanta götürmek istiyorsanız bu paleti çantanıza rahatlıkla atabilirsiniz.Bunun dışında ben bu paleti The Balm'ın Manizer Sisters paletindeki renklere benzettim.Wet n Wild'ın paleti göz farı paleti ama içerisindeki ürünler aydınlatıcı ve bronzer olarak da kullanılabilir.






İçerisinde 3 renk var ve 1 minik sünger ve 1 sünger aplikatör çıkıyor.Ben sünger aplikatörleri seviyorum çoğu kişinin aksine.Ürünün rengini tam verdiğini düşünüyorum sünger aplikatörle uygulanınca.Fırçasını çok fazla kullanmıyorum bazen gölgelendirme yapma için kullanıyorum.


İçerisinde 3 renk var.

Renklerin içerisinde simler var ama aynı zamanda metalik bir görünüme sahipler.Yapıları yumuşacık,krem gibi.Sürümü çok kolay.Çok hafif dökülme yapıyor.Kalıcılığı güzel.

1.si Browbone yazılı olan renk.Wet n Wild paletlerinde hangi rengi nereye uygulayacağınız yazıyor.Bu ürüne de kaş altı için yazmışlar.Tam bir krem rengi.Tüm göz kapağına baz olarak da kullanılabilir,göz pınarları ve kaş altını aydınlatmak için de kullanılabilir.Yukarıda da dediğim gibi aydınlatıcı olarak da kullanılabilir.

2.si Crease.Gölge,katlanma bölgesi için.Sıcak,açık tonlarda bir kahverengi.Yaz makyajı için çok çok güzel bir gölge rengi.

3.sü Eyelid.Göz kapağına uygulanan renk.Çok tatlı açık pembe tonlarında bir renk.İçerisinde şeftali tonlarında ışıltılar var.


Swatchlar sırasıyla browbone,crease ve eyelid.


Bu paleti Gratis mağazalarından satın alabilirsiniz.



Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. En sevdiğim tonlar,çok güzel ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yaz makyajımda bu tonları çok beğeniyorum :)

      Sil
  2. En sevdiğim tonlar,çok güzel ☺

    YanıtlaSil
  3. Severek kullanıyorum ben de kalıcılığı güzel gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem uygun fiyatlı hem de kalitesi çok iyi ben de severek kullanıyorum :) Hatta Wet n Wild far paletlerini toptan çok beğeniyorum :D

      Sil