Flormar Flash Duo Mascara & Primer / Çift Taraflı Rimel



Flormar'ın koleksiyon ürünlerine hayranım.Son çıkardığı koleksiyonun adı Future Flash.Ambalajları zaten çok çok çok güzel.Bütün ürünleri denemek istiyorum ama şimdilik çift taraflı rimelini deneyebildim.





Bu çift taraflı ürünün bir tarafı beyaz baz,diğer tarafı ise siyah rimele sahip.

Bazın fırçası incecik.Innisfree'nin microcara rimelini kullandıysanız ona benziyor.İnce olduğu için bütün kirpikleri kavrıyor ve uzunluk sağlıyor.

Bazı uyguladıktan sonra rimel uygulandığında yapay yani örümcek gibi durmayan uzun kirpiklere sahip oluyorsunuz.Fırçaların şekli çok güzel bu yüzden alt kirpiklere de rahatlıkla uygulanabiliyor.

Rimelin fırçasının iç kısımları ince ve dış kısımları kalın.Bu da kirpikleri daha rahat kavramasını sağlıyor.Tek başına bile çok güzel bir uzunluk,dolgunluk sağlıyor.Hatta kirpiklerin kıvrık görünmesini de sağlıyor.

Rimelin içerisinde; zeytin yağı,meyve yağı,bambu özü,tatlı badem yağı (kirpikleri beslemede çok başarılı), kakao özü,yaban mersini özü içeriyor.Bazın içeriğinde de keratin bulunuyor.

Gül gibi kokuyor.

Bu rimel gözümdeyken gözüm sulanmıştı ve akma yaptı maalesef.

Bu ürünü Flormar standından almıştım.Şuan Flormar'ın kendi sitesinde indirimde.Bu rimel kardeşimin.Hazır indirim varken kendime de almak istiyorum.Fiyatı şuan 15 lira sitesinde.Ürünü Flormar'ın sitesinden satın almak için tık tık.




Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Beyaz baz çoğu markada yok. Gerçekten çok kullanışlı bir ürün çıkarmışlar. Güle güle kullan canım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Çok da güzel bir ürün :)

      Sil
  2. Dış rengi çok hoşmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet ben de çok beğendim :) Kendisi de bir o kadar güzel ürünün ;)

      Sil
  3. Güzel bir ürünmüş :) Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Evet gerçekten çok güzel bir ürün 💕 Ben teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil