Flormar Waterproof Eyeliner / Göz Kalemleri



Merhaba :)

Bugün sizlere Flormar Göz Kalemlerimi anlatacağım :)

Uygun fiyatlı ve çeşit çeşit renk seçeneklerine sahip bu kalemler göz sıkça göz kalemi kullananlar için güzel bir ürün olabilir.







Eyeliner modası ilk çıktığı zamanlarda elimde likit eyeliner yoktu ve alsam da sürmeye cesaret edebilir miyim bilmiyordum.O sıralar elimde Flormar'ın bu göz kalemlerinden vardı ve onunla yavaş yavaş eyeliner çekmeye başlamıştım.Hatta çok beğeniliyordu o zamanlar o göz makyajım :) 

Ben açıkçası göz kalemi kullanmayı eskiden beri çok severim.Eskiden göz içime mutlaka göz kalemi sürerdim.Genellikle siyah tercih ederdim ama zamanla renkli göz kalemlerini de merak edip onları da kullanmaya başladım.

Flormar'ın da bu Waterproof Eyeliner serisindeki renkler benim çok hoşuma gidiyordu ve çeşit çeşit almışım :)



Biraz yapısına bakalım;

Flormar'ın en ufak ürününe bile içindekiler kısmı ayırmasına bayılıyorum ve tebrik ediyorum.Bu ürünün de üzerinde içeriği yazıyor.Alerjen bir ürün göremedim maddeler arasında tabi herkesin alerjisi olduğu madde farklıdır ama paraben,alkol vb şeyler yok.Talc var bir tek.Yağ olarak da bitkisel yağ kullanılmış.

Yapısı yumuşacık ve sürümü çok kolay.Kalem eyelinerlara göre daha kremsi bir yapısı var.Yapıları mat.Yani içerisinde sim,ışıltı vb yok.

Çok pigmentliler.1 kat sürüşte bile rengini tamamen veriyor.Biraz göz içine uygularken birkaç kez uygulamak gerekiyor.

Akma yapıyor.Waterproof değil ki ben öyle daha çok seviyorum açıkçası :) Göz makyajında waterproof ürünler kullanmayı sevmiyorum çünkü çıkarırken çok zor oluyor ve göz çevresine zarar verebiliyor.

Göz içine sürülebileceği gibi benim denediğim gibi eyeliner şeklinde de sürülebilir.


Renkleri inceleyelim sırasıyla;

No:101 ; Simsiyah bir renk.Bildiğiniz kömür gibi siyah :)

No:102 ; İçerisinde lacivert ton bulunduran koyu gri renk.Bu renk çok kullanışlı.Simsiyah göz kalemi ve eyeliner kullanmak istemediğinizde bu renk daha kullanışlı oluyor.

No:105 ; Orta tonlardan açığa doğru bir kahverengi.Bildiğimiz kahverengi yani :D Bu da göz içine uygulamada çok başarılı.Mesela üst göz makyajınızı tamamladınız ama göz altınız çok boş duruyor ama siyah sürseniz de çok ağır olacak.İşte bu tip durumlarda da bu renk kullanışlı oluyor.Günlük makyaj için de çok güzel bir renk.

No:112 ; Çok çok çok güzel bir mavi.Tam bir saks mavisi.Koyu kahve gözlere uygulandığında bu renk sanki gözler renkliymiş gibi gösteriyor.





No:104; Metalik petrol yeşili.Çok güzel bir renk hem göz kalemi hem de eyeliner olarak kullanılabilen muhteşem bir renk.

Ben bu göz kalemlerini Flormar standı ve küçük kozmetik dükkanlarından aldım diye hatırlıyorum.



Yorum Gönder

2 Yorumlar