Kozmetik Alışverişim (Flormar,Gratis,Watsons)



Evet.Yine dayanamadım ve kozmetik alışverişi yaptım.Uzun zamandır bu kadar alışveriş yapmamıştım.Aslında şunu farkettim benim ara ara az az ürün almam lazım.Almayıp almayıp birden alışverişe çıkınca sonuç böyle oluyor.





Öncelikle Gratis alışverişimden başlayayım;

Gratis'in kendi markası olan BeeBeauty markasına ait bir Micellar Makyaj Temizleme Suyu aldım.Kocamandı yani 500 ml ve makyaj temizleme suyuna her zaman ihtiyacım oluyor.Hem de pompalı yani kullanımı kolay.Bitirdiğimde bitenler konusunda yorumlarım ürünü ;)

Eklips Professional Arched Powder Brush.Eklips'in çıkardığı son fırça serisi çok güzel gerçekten.Hem Real Techniques'e çok benziyor hem de ona göre çok çok uygun.Fırça bölümüne bakarken bu fırçadan son bir tane kaldığını gördüm ve hemen kaptım.

Arm & Hammer Advance White Diş Macunu.Bu diş macununu kullandım ve o kadar memnun kaldım ki.Diğeri daha yeni bitti ve indirimi görünce hemen yenisini aldım.Ağustos Bitenlerde ürünü daha detaylı anlatacağım.

Ve alışverişimin yıldızları Maybelline Vivid Matte Liquid rujlarından 05 Nude Flash ve 50 Nude Thrill rengi.Deneyip sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.İlk çıktıklarında 21-22 lira civarıydı.Bekleyeyim indirime girer mutlaka dedim ve 13 liraya aldım tanesini yanlış hatırlamıyorsam.


Watsons'tan da Maybelline Baby Lips'in Balm and Blush serisinden Innocent Peach rengini aldım.Çok tatlı değil mi :)


Flormar'ın Future Flash serisine bayıldım ve hazır indirim varken denemek istediğim ürünleri de alayım dedim.Velvet Powder ve Lip Gloss aldım.

Ürünleri deneyip yazılarını sizlerle paylaşacağım ;)





Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Eklips'in RT'e benzettiği bu fırçaları Görkem Karman'da çok beğenmişti.. Takipteyim ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Görkem'in yorumunu ben de izlemiştim :) Henüz denemedim ama çok merak ediyorum ;)

      Sil