Maybelline V-Shape Duo Stick Contour & Highlight / Kontür Kalemi



Herkese merhaba :)

Bugün sizlerle yine son zamanlarda popüler olan bir ürün hakkındaki fikirlerimi paylaşacağım.


Bildiğiniz gibi son zamanlarda popüler olan bir makyaj tekniği var; yüz kontürleme.Özellikle yüzü daha ince ve küçük göstermek için kullanılıyor bu teknik.Şuradaki yazımda bu kontür işlemini daha detaylı anlatmıştım.





E yüz kontürleme tekniği moda olunca da çeşit çeşit kontür ürünü çıktı.Pudra,krem,kalem..Bugün bahsedeceğimiz ürün kontür kalemi bölümüne giriyor.

Maybelline Master Contour çift taraflı bu kontür kalemini çıkarmış.Teması V Shape,yani yüzünüze V şekli verebileceğini vaad ediyor.Hani şu Korelilerin çok beğendiği,uğruna estetik ameliyat olduğu yüz şekli :) Tabi ki bu ürün net bir şekilde V şekli vermiyor yüze.Aslında bu sizin ne kadar ürün kullandığınıza ve dağıtma şeklinize bağlı.

Ürünü inceleyelim;

Ürünün bir tarafı aydınlatıcı diğer tarafı kontür rengine sahip.Bendeki rengi 01 Light ve benim ten rengime uyum sağlıyor.Kontür rengi tam istediğim koyulukta.Kızıl alt tonlu kahverengi.Aydınlatıcı rengi çok açık bej rengi.İkisi de mat.

Kontür rengi tam bir gölge rengi.Kontür işlemi için çok ideal.Aydınlatıcı renk ise ciltteki kusurları çok belli ediyor.Bu aydınlatıcı rengi daha çok burun ve göz altlarını aydınlatmak için kullanışlı.

Renkler pigmentli.Yapısı köpük gibi.Çok kolay dağılıyor.

Ürünü çok beğendim.Kontür yapmam gerektiğinde elim daha çok bu ürüne gidiyor.

Ben bu ürünü Watsons'tan indirimdeyken 27 küsür liraya almıştım.





Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Kontur kısmını ne kadar sevdimse aydınlatıcı kısmını o kadar nefret ettim keşke sadece kontur kısmını tek olan bir urun yapsalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz ışıltılı olsaydı daha iyi olabilirdi :)

      Sil