Rimmel London Match Perfection Concealer and Highlighter Kapatıcı


Şu zamana kadar denediğim bütün kapatıcılar arasında MAC Pro Longwear Concealer en iyisi.Fakat fiyatı fazla olduğu uygun fiyatlı benzer ürünler bulabilir miyiz bunun yerine? Tamamen aynısı olarak bulmamız zor olabilir fakat yakın ürünler bulabiliriz.Mesela Rimmel London Match Perfection kapatıcı, hem uygun fiyatlı hem de başarılı ürünler arasında.





Şimdi bu kapatıcıyı inceleyelim.

Fırça uçlu bir ürün.Tüpü sıkınca fırçaya ürün geliyor ama biraz zor geliyor.Kapağı çevirmeli.Yani ürün bu sayede kolay kolay kurumaz.



Yoğun yapılı bir ürün ve kapatıcılığı iyi.Hatta aydınlatma özelliği de olduğu için özellikle göz altını kapatmak için çok iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Sivilce izleri veya ciltteki başka kapatılması gereken yerleri de kapatabilirsiniz ama göz altını kapatmakta daha başarılı.

Bendeki rengi en açık rengi olan 010 Ivory.Tam benim istediğim tonda.Ben göz altıma açık renk kapatıcı uygulamayı seviyorum.Aslında kışın tam ten rengimde olabilir ama şuan açık oluyor.

Biraz göz altındaki çizgilerde birikme yapıyor.Bunu da üzerine transparan bir pudra uygulayarak önleyebilirsiniz.

İçerisinde üzüm suyu özü var.Üzüm içerikli ürünlerin cilde çok faydası var.Yaşlanma karşıtı,lekelerin rengini açıcı,Güneş yanığına karşı koruyucu özelliklere sahip.(Kaynak)

İçeriğinde alüminyum bulunuyor.

Bu ürünü Watsons mağazalarından satın alabilirsiniz.


Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. kapatıcı kullanmıyorum ama kullanırsam diye tavsiyenizi not almayı ihmal etmiyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ;) Rimmel London'ın kapatıcıları genellikle beğeniliyor zaten :)

      Sil
  2. Merhaba canım; bu ürünü yeni bitirdim.Kapatıcılığı başarılı birikme sorunu olabiliyor göz kapaklarında tek dezavantajı bu oldu benim için.Paylaşım için teşekkürler.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o sorunu ben de yaşadım.Daha doğrusu benim göz altımda birikme yaptı :/ Rica ederim :) Ben teşekkür ederim :)

      Sil