Ağustos Bitenler 2016



Bir ay daha bitti hatta bir mevsim daha bitti ve eylül ayındayız Elhamdülillah :)Bir ayı daha geride bıraktığımıza göre geçtiğimiz ayda yani ağustos bitirdiğim ürünlerden bahsedeceğim size :)





Yine benim favori olan burun bantlarımdan yani Rituel de Beaute Burun Bandından 2 tane bitirdim.

Bu yaz çok fazla sivilcelendim ve hala uğraşıyorum sivilcelerimle.Cettua AC Clean Patch sivilce maskelerinden kullandım sık sık.Hatta 1 paketi bitirdim.İçerisinde 12 tane küçük sivilce kadar bantlar var.Yapıştırıyorsunuz ve 8-12 saat bekletiyorsunuz ve sivilcenizin küçülmesine hafiflemesine yardımcı oluyor.İçerisinde paraben,pigment ve koku yok.İçerisinde çay ağacı yağı özü var.

Yine bu yaz çok sık yürüdüğüm için ayakkabı küçük de olsa büyük de olsa ayağımda yara yaptı.Bu yüzden yara bandı kullandım.Bunlardan biri Kurtsan Medikal'in Roll Bant Topuk Bandıydı.Memnun kaldım.Hem yara olmasını önledi hem de olan yaranın acımasını engelledi.



Yine biiiir sürü günlük ürün bitirdim :)

Bolca Watsons ıslak mendil bitirdim.Çünkü hem yapıları çok güzel yani yumuşak ve sağlam hem kocamanlar hem de kokuları çok güzel.Tek kötü yanı içerisinde az ürün bulunması.Alkol de içermiyorlar.Bu bitirdiğim serinin adı Invigorating Wet Tissues.2 tane Sakura (kiraz ağacı kokulu) 2 tane de Green Tea (yeşil çay kokulu) bitirdim.

Yine Watsons'tan devam edersek Watsons Square Puffs bitirdim.Bu makyaj temizleme pamuklarının şekli kare,yumuşacık yapısı var ve paketin içerisinde 210 tane pamuk var.Fiyatı da maximum 5 lira olması lazım.Ben bunu bitirdikten sonra tekrar gidip aldım aynı üründen.Çünkü hem uygun hem çok ürün var içerisinde hem de yumuşacık.Tek kötü yanı dağılması.Bir de yine Watsons'ın Le Petit Prince serisinden küçük bir mendil bitirdim.Mendilleri de yumuşacık.Sanki pudralı gibi.

Kruidvat makyaj temizleme pamuğu bitirdim bir de.Bunu da Watons'tan almıştım.İçerisinde 35 tane var.Çok sağlam bir yapısı var dağılmıyor.Yumuşacık değil ama çok sert de değil yapısı.

1 tane pembe Mendiva ıslak mendil bitirdim.Bunun kokusu da güzel.Alkol ve paraben içermiyor.3 tane Mistral mendil bitirmişim.



Arada ferahlamak için kolonya sıkmayı seven biriyim :D Duru'nun sprey şişede olan bu limon kolonyasını da çok beğeniyorum.Ondan da 1 adet bitirmişim.

8x4 Sweet Secret Roll-on.Alkol içermiyor.Pudralı.İçerisinde alüminyum var.Ter kokusunu çok güzel örtüyor gerçi benim bu konuda çok sıkıntım yok ama.Yani terlediğinizde ürünün kokusunu duyuyorsunuz.Şekerimsi-pudramsı bir kokusu var.Tek kötü yanı ıslak bitişli olduğu için o ıslaklık kalıyor koltuk altında bir müddet.


Etude House Puff and Brush Cleaning Mist.Bu ürün fırçalarımı yıkamaya üşendiğimde yada sadece birkaç fırçanın temizlenmesi gerektiğinde baya yardımcı oldu bana.Fırçamın üzerine birkaç fıs sıkıp biraz bekletip peçete yardımıyla alıyordum fırçaların kirlerini.Güzel temizliyordu.Hatta şu yazımda da bahsetmiştim.

1 tane de bir milyoncu gibi bir yerden aldığım allığın içinden çıkan fırça çöpe gidiyor.Çünkü ahı gitti vahı kaldı.


Birkaç tane de seyahat boyu duş jeli bitirdim.

The Body Shop Strawberry Shwer Gel-Mis gibi çilekli sakız kokuyor.Ben meyve kokularını pek sevmem ama bunun kokusunu beğendim.

Hobby Orchid Flower Glamorous Moments Purifying Body Wash-Bunun yapısı daha kremsiydi.Kokusu çok çok güzel.Parfüm gibi hem yoğun hem de çok güzel kokuyor.

Palmolive Thermal Spa Massage Banyo ve Duş Jeli-İçerisinde termal su mineralleri ve beyal kil var.Tertemiz bir kokusu var.


Ağız bakım ürünlerinden de;

Colgate Optik Beyaz Ağız Bakım Suyu- Alkolsüz diyor fakat etil alkol içermiyormuş.Benzil alkol var içerisinde ama o dinen sakıncalı mı bilmiyorum.Düzenli kullanıldığında dişlerin beyazlamasına yardımcı oluyor.

Colgate 2in1 Diş Macunu ve Ağız Bakım Suyu- Dişleri temizlemeyi,dişlerin doğal beyazlığını kazandırmayı ve nefesi ferahlatmayı vaad ediyor.Çok sık kullanmadım.Ama ağız suyu (çok aşırı olmasa da) ve diş temizleme etkilerinin olduğunu hatırlıyorum.

Signal White Now- Daha önce de bahsettim diye hatırlıyorum bu üründen ama yazıyı bulamadım.O yazımda beğenmediğimi söylemiştim.Ama farklı bir yerden bir daha aldım bu ürünü ve bu sefer bayıldım.Gerçekten dişlerimin beyazladığını farkettim bu ürünle.Bu sefer memnun kaldım.

Arm & Hammer Advance White Hassas Dişler İçin Beyazlatma Etkili Diş Macunu- İçerisinde karbonat var.Ben arada dişlerim hem temizlensin hem de beyazlasın diye zaten karbonatla fırçalıyordum.Bu üründe görünce de hoşuma gitti.Gerçekten hassas dişler için yapıldığını farkediyorsunuz.Fırçalarken bile dişlerinizi aşındırmadan temizliyor.Beyazlatma yönünden de başarılı.Hatta çok memnun kaldım ve bitince Gratis'te de indirimde görünce yeni bir tane aldım :) O alışverişimin yazısı için tık tık.




Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. ben hiç bitenler yazamayacağım herhalde :) ürünlere başlayıp bir kaçkullanım sonrası bırakıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu yazılarımı düşüneren gaza getiriyorum kendimi :D O zaman bol bol bitiriyorum ;)

      Sil