Bayram İndirimden Aldığım Ürünler (Gratis,Watsons) ve Kocaman Bir Teşekkür :)



Aslında alışverişi bayrama saklıyordum ama indirim o zamana bitmiş oluyordu ve bu indirim sezonunda baya baya indirim vardı.Watsonsta etiketin yarısı,Gratis'te ise %40 + Gratis karta %10 indirim.Ben de bu indirim bir daha ne zaman gelir dedim ve hem indirimden hem puanlarımdan yararlanarak alışveriş yaptım.Tabi bu alışverişte sizi de unutmadım ;)




Sizler için favori ürünlerimden birini aldım ama bu alışverişe eklemedim.Daha önceden sözüm vardı 100 kişi olduğumuzda güzel bir çekiliş yapacağım diye.Son zamanlarda biiiir sürü kişi katıldı bloga ^^ Çok mutlu oldum.Hepinize çok teşekkür ederim :) Özellikle de Sade ve Derin'e :) Benim kendisi söyleyene kadar haberim yoktu beni 'Bloglardan Seçmeler' bölümünde tanıtmış ve çok güzel bahsetmiş ^^ Çok teşekkür ederim.O yazıyı okuyanlardan da biiiir sürü güzel yürekli insan geldi :) Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Gelelim neler aldığıma ;

Öncelikle ne zamandır çok çok merak ettiğim The Balm Meet Matt(e) Trimony paleti aldım.İndirim artı puanlarımla birlikte 51 küsür liraya denk geldi.Aslında bu palet çıkmadan önce Meet Matt(e) Nude olanı almak istiyordum ama Trimony'nin renklerini görünce vazgeçtim ve Trimony'yi almaya karar verdim.

Golden Rose Velvet Matte ruj serisinden 16 numarayı çok merak ediyordum.Artık Velvet Mattelerin mini boyları çıktı.Daha uygun fiyata satılıyor.Ben de tam boyunu alacağıma mini boyunu alayım deneyeyim beğenirsem tam boyunu alırım dedim.Henüz denemedim.Bu da 1,5 liraydı indirimli haliyle.

 Ve Gratis'ten son olarak Gosh markasının Lip Lacquer dudak ürününü aldım.Rengi 005 Crispy Lips.Bunu biraz Kore dudak ürünlerine benzettim ama henüz yapısını incelemedim.Bunun da fiyatı 14,99'du.

Watsons'a ise Rimmel London'ın yeni çıkan Royal Cream Blush krem allıkları için gittim.002 Majestic Pink ve 003 Coral Queen renklerini aldım.Bunların da tanesi 9,99 liraydı.Son olarak yine Rimmel London'dan Lasting Finish By Kate Lipstick 56 Boho Nude rujunu aldım.

Ürünler hakkında detaylı yazıları yazacağım ;)

Yorum Gönder

14 Yorumlar

  1. heyooooooo :))) bi de bu gratis watson filan olmasa napardık bilmeeeem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma :D Bir de güzel yeni ürünler getirmiyorlar mı :D

      Sil
  2. iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel ürünler almışsınız <3 <3
    İyi günlerde kullanın <3

    YanıtlaSil
  4. Ben indirim başlamadan bir gün önce alışveriş yapmıştım şimdi indirimi görünce yıkıldım resmen , aldıklarım nerdeyse yarı fiyatına inecekmiş. Güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yeni çıkan ürünleri almamak için zor tutuyorum kendimi bazen :D Bu indirimleri bekliyorum :)

      Sil
  5. trimony şahane bir palet sürekli aklım gidiyor ama bir türlü almadım hakkımı hep başka paletlere kullandım :-)) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim evet ya renkler müthiş :) Henüz kullanmadım ama yapısı da güzel görünüyor :)

      Sil