XP Kozmetik Alışverişim


Nihayet ben de XP markasıyla tanışabildim.XP markası uygun kozmetik ürünleri üreten bir marka.Aslında Amerikan drugstore ürünleri gibi ama ülkemizde 1 milyoncularda satılıyor genelde.Ben burada bir çok 1 milyoncuya baktım fakat bulamadım bu markayı.Bu yüzden online almayı tercih ettim ve şu mağazadan satın aldım.Ürünlerin fiyatları çok uygun.Mağazanın kargolama hızı da iyi.Ben bu alışverişimden çok memnun kaldım.Aslında bu alışverişin sebebi Sawako :D Geçen gün XP markasının paleti hakkında konuşuyorduk.Aslında o alacaktı.Ben de bir bakayım derken bu mağazada uygun bulunca aldım ben dayanamadım :D Bugün o da almış :) O çoktan denedi ama ben henüz denemedim :) Deneyince sizlerle paylaşacağım ;) Belki Sawako benden çok daha önce paylaşır onu da takip edip fikir sahibi olabilirsiniz ;)



Gelelim neler aldığıma.Aslında hepsi merak ettiğim ürünlerdi.Aslında her ürünün her rengini çok merak ediyordum ama birer tane ürün alayım yapılarını bir deneyeyim dedim.

XP Eyeshadow Collection Nudes 2- Bu palet biraz tip olarak naked paletlere benziyor.Ama aslında daha çok LA Girl Nudes paletlere benziyor.Bunu Fashiolala söylemişti.Simli renkler ağırlıklı biraz.Renkler çok güzel ama :) Satın almak için tık tık :)

XP Mineral Formulation Concealer 01- Bu da yine LA Girl Pro Concealer'a benziyor.Ama bunun aplikatörü var.Satın almak için tık tık :)

XP Nude Lipstick 104- Stick formda nude bir ruj.Satın almak için tık tık :)

XP Matte Lipgloss 03-Likit formda mat ruj.Satın almak için tık tık :)

XP markası hayvanlar üzerinde test yapmıyor ^^




Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. iyi günlerde kullanın ... sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Paleti ilk gördüğümde 12 TL idi.. Henüz hiçbir blogta rastlamamıştım.. Öyle bir anlık kararla alıvermiştim.. İyi ki almışım diyorum.. Pigmentler süper ^^Ve hiçbir sorun yaşamadım.. Rujları son zamanlarda çok methediliyor, sanırım onları da bir ara deneyeceğim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz böyle deyince merak ettim :) Rujları gerçekten çok güzel duruyor :)

      Sil
  3. Bende de bu fardan var severek kullanıyorum 13 TL ye aldım birde mat rujlarının 3 tane rengi var

    YanıtlaSil