Yves Saint Laurent Touche Eclat / Radiant Touch



Makyaj malzemeleri arasında tek vazgeçemeyeceğim ve sık kullandığım ürün kapatıcıdır.2-3 sene önce de kendime güzel bir kapatıcı arıyordum.İnternetten araştırdım ve o zamanlar YSL Touche Eclat ilk sıralardaydı.Ben de parama kıydım ve kendime 1 tane aldım :D Set şeklinde olanı aldım.Setin içerisinden bir de YSL Shocking Rimel çıkmıştı.




Ambalajı çok şık,altın renginde.Tükenmez kalem gibi altından bastığınızda ürün fırçaya geliyor.Ben bu şekildeki kapatıcıları çok seviyorum :)

Aydınlatma özelliği kapatma özelliğinden daha fazla olan bu ürün zaten zamanla kapatıcıdan ziyade aydınlatıcı olarak daha çok sevildi.Bence de öyle ama ben göz altlarını kapatma konusunda da beğeniyorum.Göz altlarında kullanmak için iyi fakat sivilce izleri,kızarıklık vb kapatmak için uygun değil bence.

Kuru ciltler için çok uygun değil.Çünkü yaydığımda kuru bir his bırakıyor.Yapısı çok az yoğun.Çizgilere dolma yapmıyor.

Bendeki rengi No:2.Yaz aylarında açık gelse de kış aylarında bu renk tam oluyor ten rengime.Sarı alttonlu bir renge sahip olması da aydınlatıcı özelliğinin bir parçası.

İçerisinde Talc,gliserin,parafin,mineral yağ,alüminyum,sterik asit ve alkol var.

Ben bu ürünü Misspera'dan almıştım.Ama şuan bu ürün orada yok.Onun yerine Hepsiburada'dan şu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.Rengi 1.5 ama No 2 gibi duruyor.Sanırım renklerin numaraları değişmiş.Çünkü 2 yoktu.












Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. ayyyy neyin var kapatcaaaaak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Göz altlarım.Zaten ilk göz altlarımı kapatmak için başlamıştım bu kapatıcı alma olayına :D

      Sil
  2. Canım resimler harika teşekkürler yazı için <3

    YanıtlaSil
  3. Yaşım biraz küçük, ama göz altlarım şu dönem (okullar,sınava hazırlı,dershane vs. yüzünden) oldukça kötü durumda. Kansızlığında etkisiyle rengi iyice mora çalar oldu. Acaba benim için fiyatı fazla pahalı olmayan bir kapatıcı önerebilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşın küçükse aslında hiç kullanma bence.Ama illa da kullanmak istiyorum dersen Note Full Coverage kapatıcı kullanabilirsin ama bir iki pıt uygulayıp dağıtabilirsin :)

      Sil
    2. Küçüğüm ama 12-13'te değilim canım, lise 3'teyim :D bakıyorum o ürüne. Teşekkür ederim bu arada

      Sil
    3. :) Olsun lisede de küçük sayılıyor insan sen yine de cildini yormayacak ürünler tercih et 😘

      Sil
  4. kalem gibi oluşu çok iyimiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de bu tip kapatıcıları çok beğeniyorum :)

      Sil