Avene Cleanance Cleansing Gel / Yağlı Ciltler İçin Temizleme Jeli


Herkese merhaba :)

Geçen hafta Dermokozmetika'dan çok güzel bir paket aldığımı ve gelen ürünlerden Avene Cleanance Cleansing Gel temizleme jeli hakkında ayrıca yazı yazacağımı söylemiştim.1 haftalık cilt bakımı rutinime dahil ettim bu ürünü ve deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.









Özellikleri;

İçerisinde termal su bulunuyor.

Sadece yüz için değil vücut için de kullanılabilir.

Yağlı ve sivilcelenmeye meyilli ciltler için.

Sabun içermiyor.



Yorumlarım;

1 hafta içerisinde yukarıdaki kadar ürün kullandım.Ürünü elimde köpürtüp cildime öyle uyguladım.Duruladıktan sonra kupkuru bir his değil de sanki temizleme kremiyle yıkamış gibi bir his bırakıyor.Ama zamanla ciltteki yağı azalttığı için cildi kurutuyor.Bu yüzden cilt tipi yağlı olanlar için daha uygun.Benim cildim karma ve buna rağmen o kuruluk hissi oldu.

Sonbahar-kış makyajımda cilt makyajımı biraz yoğun yapıyorum.Normalde hemen sivilcelenirdi yüzüm ama yok denecek kadar az oldu sivilcelenme.Olanlar da hemen iyileşti.Haftada bir kez bir peeling uyguluyorum.O peeling cildi alttan temizlediği için sivilcelenme yapıyor.Bunu günlük kullanıyorum ve dediğim gibi çok büyük ve fazla sivilcelenmem olmadı.

Kokusu müthiş.Kremsi bir kokuya sahip.

Ürünü çok beğendim.Tek kötü yanı cildi kurutması.Son zamanlarda cildim soyulacak kadar kuru.Bu yüzden bu ürünü yaz aylarında cildim daha yağlı olduğu için o zaman kullanmak istiyorum.

Avene ürünlerini denemek için tık tık.







Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Canım yorumların icin teşekkürler, faydalı bir yazı olmuş :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. cidi kurutma özelliği oldğundan bana uymuyor bu ürün maslesef, özelliklede kış aylarında. ama paylaşım için teşekkürler. sevgiler...

    YanıtlaSil