Biore Pure Oil Clear Facial Foam



Benim cildim karma.Yani sanırım öyle.Çünkü bazen bazı bölgeleri kuru olurken bazı bölgelerde yağlanma oluyor.Özellikle yazın bu yağlanmaları net farkedebiliyorum.Çoğu zaman çenemde oluyor bu yağlanma.



Aslında bu ürünü alma hikayem cildimdeki yağı arındırmak için bir ürün aramam değil.Hatta tam tersi makyaj temizleme yağı arıyor olmamdı.Bazı göz makyaj ürünlerim su geçirmeyen kategoride ve özellikle Japon ve Kore rimel,göz kalemi ve eyelinerları çok zor çıkıyor.Bu yüzden yağ bazlı bir temizleyici arıyordum.Ararken de bu ürünü buldum ve açıkçası açıklamasını çok okumadan sanırım bu da yağ içeren bir temizleyici deyip aldım.Hatta çok da uygun bir fiyata aldım.12 küsür liraydı ve kargo ücretsizdi.Ebay'den almıştım.Tabi o zamanlar Paypal vardı.Aldığım yere buraya tıklayarak bakabilirsiniz.


İşte ürünü yağ bazlı temizleyici zannederken bir de baktım ki ürün ciltteki yağı temizliyormuş :D Olsun buna da ihtiyacım var diyerek kullandım ürünü.

Ürün Japon markası olan Kao'nun alt markası Biore'ye ait ve Vietnam'da yapılmış ama üzerinde Tayland harfleri var :D Asya severler için güzel bir ürün.Her ülkeden esinti var :D



Ürünün özelliklerine bakalım;

Cildin nemine dokunmadan ciltteki kir ve yağı temizlemeyi vaad ediyor.Mikro taneciklere sahip.Hassasça gözeneklerin derinliklerindeki kir ve yağı temizliyor.Witch Hazel özü ile gözeneklerin sıkılaşmasını,esnek ve pürüzsüz bir cilde kavuşulmasını sağlıyor.


Benim yorumum;

Günlük kullanım için uygun.

Burun hariç diğer bölgelerimdeki özellikle de çene bölgemdeki kiri ve siyah noktaları çok iyi temizledi.Hatta gözle görülebilir farkla.

Ciltteki yağı da çok güzel temizliyor.Kuru ciltler için uygun bir ürün olmayabilir.

İçerisindeki minik tanecikler hassas bir şekilde peeling yapmaya yardımcı oluyor.

Taneciklere sahip olduğu için ürünü yada yüzünüzü ıslatarak ve sabunu köpürerek kullanın ki bu tanecikler cildi yormasın.

Gözeneklerimi küçükltmedi.

Dediğim gibi çene bölgem çok yağlı ve gözle görülebilir farkla o bölgedeki yağı temizledi.

Hatta bunu deneyle ispatladım.Aşağıda mavi bir yağ emici kağıt var oraya geçelim :)




Bu sabunu ilk kullanmaya başladığımda.Özellikle uyandığımda yağlanma fazla oluyordu çenemde.Sabunu hiç kullanmadan çenemdeki yağı bu yağ emici kağıda bastırdım ve yukarıda görüldüğü gibi baya yağlı.

1 hafta her gün kullandım bu sabunu ve 1 hafta sonra yine yüzümü yıkadıktan sonra aynı şekilde çenemi farklı bir yağ emici kağıda bastırdım ve,


Gram yağ çıkmadı :D Sonuç %100'e yakın hatta %100 bile olabilir etkili bir şekilde ciltteki yağ ve kiri temizliyor bu sabun.


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Harikaymışşşş, tabi bizim gibi karma ya da yağlıya dönük ciltler için ^^

    Keşke ülkemizde kolayca bulunabilecek yerlerde olsaymış <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet keşke bulunsa ülkemizde.Aslında Japon yüz temizleme ürünleri çok güzel bence Watsons buna da bir el atsa fena olmaz ;)

      Sil