Mistine Ultimate Maximum Black Eyeliner


Fondöten,kapatıcı vb kapatıcılığını göstermek istediğim yazılarda kullandığım eyelinerdan bahsedeceğim bugün sizlere.



Ben mektuplaşmayı,hediyeleşmeyi yani 'snail mail' yapmayı seven bir insanım.Genellikle de 'beauty swap' dedikleri kozmetik değişimi yapmayı severim.Yine böyle hediyeleşme yapmak için Tayland'dan bir arkadaşımla hediyeleşmeye karar verdik ve ilk o gönderdi hediyeleri.Gönderdiklerinden biri de Mistine markasının meşhur Ultimate Maximum Black Eyeliner'ıydı.


Yanlış hatırlamıyorsam 'brush liner' denilen şey ile tanışmam bu eyeliner ile oldu.Yada Nature Republic'in eyelinerıydı.Bilemiyorum.

Öncelikle ürünün paketi çok şık.Bildiğiniz ayna gibi.Ne kadar metal gibi dursa da çok hafif bir ürün.Fırçası dediğim gibi brush liner yani kıl bir fırçaya sahip.Bizim eyelinerlar genellikle keçe uçlu olur ama Asya'da da kıl uçlu eyelinerlar kullanılır ki bu yüzden incecik eyeliner çekebiliyorlar.Bunun hakkında bir yazı yazmıştım.Yukarıdaki Nature Republic yazısına tıklayarak bakabilirsiniz.



Gelelim Mistine eyelinera.Dilerseniz ince dilerseniz kalın çekebilirsiniz bu ürünle eyelinerınızı.Akma,bulaşma vs yapmıyor.Mat yapıda ve simsiyah bir eyeliner.Bu ürün elime ulaşalı baya oldu ve yapısı hala ıslak.Kuruma vs olmadı.

Bana hediye geldiği için nereden alabileceğinize baktım fakat sadece Ebay'de bulabildim.Eğer yurtdışından takip ediyorsanız beni Ebay'den satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.Evet şuan Ali Express'te de buldum :) Oradan satın almak isteyenler buraya tıklayabilirler ;)



Yabancı mektup arkadaşlarımıza neler gönderebiliriz

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. güzel ürüne benziyor. akma yapmamasıyla gözüme çarptı :) bilgilendirme için teşekkürler canım

    YanıtlaSil