Ekim Bitenler 2016



Ekim ayında bolca ürün bitirdim.Dilerseniz çayınızı,kahvenizi alın ve bu uzun bitenler yazımı keyifle okumaya başlayın ;)



Bitirdiğim ve çöpe giden makyaj ürünlerim oldu.Önce onlardan bahsedeyim.

Snapchatten beni takip edenler bilirler bu sonbahar-kış döneminde bitirmek yada yarılamak istediğim ürünleri ayırdım ve bu ürünlerden 1 tanesini bitirdim :) (Bu arada snapchatten beni takip etmek isterseniz id: myyd91)

Yves Saint Laurent Touche Eclat- İlk bitirmek istediğim kapatıcım buydu ve bitirdim :) Üzerine tıklayarak bu ürün hakkındaki yorumlarıma ulaşabilirsiniz.

Missha 4D Mascara-Çok fazla etkisi olmayan bir rimel.Yani sadece kirpikleri belli eden bir rimel.Hani Kore dizilerinde kızların kirpiklerinin doğal görünümü varya o şekilde bir etki bırakıyor.Bu rimeli çok fazla kullanamadan kurudu maalesef.

Clinique Bottom Lash Mascara 01 Black- Bu ürün elime ulaştığında bile kuruydu o yüzden çok fazla kullanamadan iyice kurudu.





Bana hediye gelen Watsons kedi şeklinde duş jeli- Hindistan cevizi kokuluydu.Yapısı çok katı jöle gibiydi.Açıkçası ne jelatini kullanıldığı konusunda biraz tereddüt ettim.

The Body Shop Moringa Shower Gel 60 ml- Bunu bana Koreli bir arkadaşım gönderdi.O yazının linki de şurada.Müthiş,tazecik çiçek kokuyor.Bundan ben tam boy bitirmiştim ve çok beğenmiştim.


5x Hunca Life Nature Hair Mask with Garlic tester- Sarımsak özlü,her saç tipi için onarıcı,besleyici,uzamasına yardımcı,dayanıklı olmasına yardımcı,nemlendirme özelliklerine sahip bir saç maskesi.SLS içermiyor.Bana ilk Hunca Life alışverişimden gelmişti bu testerlar.Kesinlikle sarımsak kokmuyor.2 kullanımda bittiği için net bir etki göremedim ama saçı hafif yumuşatıyor.

Cosrx Advanced Snail All in one Cream tester- Ciltteki zarar görmüş bölgeleri ve çizgileri onarmayı vaad eden bir krem.3 kullanımda bitti bu tester.Çok çok iyi nemlendiriyor ve düzenli kullanımda da vaad ettiklerinin olabileceğini düşünüyorum.

Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power Lifting Cream tester- İçerisinde kolajen bulunduğu ve bunun ne kolajeni olduğunu bilmediğim için çöpe gidiyor bu ürün.

Vichy Dermablend 3 Boyutlu Düzeltici Fondöten Tester- Bu testerı bana Dermokozmetika göndermişti.Çok yoğun,kapatıcılığı yüksek bir fondöten.Pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.Çizgilerde birikme yapmıyor.Sonradan sivilcelenme de yapmadı.Mükemmel bir fondöten ama maalesef rengi bana çok koyu geldi.Rengi 35 Sand.

3x Yves Rocher Pure System Daily Exfoliating Cleanser tester- İçerisinde organik aloe vera özü ve salisilik asit bulunan,cildi içeriden temizlemeyi vaad eden bir peeling.Bunu bana tavsiye eden çalışan bu ürünün içeriden temizleme yapacağı için ilk başta sivilcelenme yapabileceğini söylemişti.Ben de haftada 2 kere kullanayım dedim.1.5 ay kullandım.Gerçekten sivilcelenme yaptı.Ama cildi müthiş temizledi.Özellikle küçük siyah noktalarınızın temizlendiğini gözle görülür şekilde farkediyorsunuz.

Givenchy Dahlia Divin tester


Sensodyne Naneli Diş Macunu-Beyazlatma özelliği olmayan diş macunlarını çok sevemiyorum.Bunda da beyazlatma özelliği yoktu.Sadece temizleyip,ferahlık veriyordu.


Benri Islak Bebek Havlusu- Yapısı yumuşacıktı ve sağlamdı.

Watsons Square Puffs- Bu pamukları çok seviyorum.Yumuşacık.Bir paket içerisinde bir sürü var ve fiyatı da 4-5 lira gibi birşey.Biraz dağılıyor ama ben severek kullanıyorum.

Huncalife Make Up Remover Cleansing Wipes- İçerisinde doğal aloe vera özü bulunuyor.Paraben,alkol,alerjen madde içermiyor.Biraz yapısı sertti ve makyajımı derinlemesine çıkarmasa da doğal içerikli olduğu için iyi bir ürün.

Mistral Mendil


Oriflame Beauty All-Over Make-Up Remover- Güzel bir makyaj temizleme suyuydu.Makyajımı güzel temizliyordu.

Bee Beauty Çift Etkili Göz ve Dudak Makyaj Temizleyicisi 45 ml- Çift fazlı makyaj temizleyicisi.Açıkçası suya dayanıklı makyajımı çok güzel çıkarmıyordu.Çok severek kullanamadım.Gliserin ve Vitamin E içeriyor.Paraben içermiyor.


LuLuLun 7 Days Whitening Mask-İçerisinde 7 günlük maskeler var.Düzenli kullanmaya çalıştım.Beyazlatma etkisini gördüm.

Cettua AC Clear Facial Mask- 5'li bitkisel komplekse sahip bu maske cildi zararlı dış etkenlerden korumayı vaad ediyor.Fazla yağı temizleme,hassas cildi yatıştırma vaad ettikleri arasında.Ayrıca cilde nem ve tazelik vermeyi de vaad ediyor.Kullandım ve cildim acayip sağlıklı bir görünüme kavuştu.Özellikle cildi nemlendirme özelliğini çok beğendim.


3x Agiss Siyah Nokta Temizleyici Burun Bandı- Açıkçası ben bu ürünü burun bölgemde çok başarılı bulmadım.Çenem için kullandım ve çok memnun kaldım.




Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. sanırım bu bitenler yazısına yakında bende başlayacağım ama nedendir ki hiç bişi bitmiyor bizim evde :) elıne saglık yenilerine sağlık diyelim o halde :) bu arada takibe aldım daha sık görüşmek üzere bana da beklerim :)
    iyi bloglamalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum :) Ben de blogunuzu çok beğendim takipteyim

      Sil