Lioele Silky Highlighter BB Touch



Herkese merhaba :)

Bugün sizlerle benim tipini çok beğendiğim bir Kore kozmetik ürünü inceleyeceğiz.





Lioele markasının bu hem aydınlatıcı hem de BB krem bir arada olan ürününde ilk dikkat çeken şey ambalajı oluyor.Ürünün kapağını açtığınızda ucunda bir fırça var.Aynı tükenmez kalem gibi alttan bastırarak fırçaya ürün gelmesini sağlıyorsunuz.


Fırçası çıkabiliyor fakat ben o şekilde yıkamaktan ziyade genellikle ıslak mendille temizliyorum.Bu arada kıllarının ne kılı olduğunu bilmiyorum.Biraz sert kılları.


İçerisinde ufak ışıltılarla cilde ihtişam ve parlaklık vermeyi,hyaluronik asit ve aloe özleriyle de cildin nemlenmesini ve beslenmesini sağlamayı vaad ediyor.Hyaluronik asit genellikle hayvanlardan elde edilir.Bu üründekini bilmiyorum hangi hayvan yada bitkiden elde edildiğini.Bu konuda hassassanız kolajende olduğu gibi hyaluronik asitte de domuzdan elde edilme riski var.Umarım balık yada bitkiden elde edilmiştir.Firmaya sordum.Cevap gelirsen buradan paylaşırım.


Kapatıcılığı iyi.Yani aydınlatıcı-bb krem kategorisinde olmasına rağmen beğendim kapatıcılığını ben.

Yapısı hafif.

Tek renge sahip.Gri tonlarda bir renge sahip.Benim tenime tam uydu.Missha Perfect Cover BB Cream de gri tonlardaydı ve cildime uyum sağlıyor o da.

Ciltte nemli ışıl ışıl bir görünüm sağlıyor.Simler ışıkta belli oluyor.Bu ten ürünü biraz böyle kpop makyajları için uygun gibi.Hem nemli hem de simli.Pırıl pırıl :D

İçerisinde 20 ml ürün var.

Ben bu ürünü vakti zamanında Ebay'den satın almıştım.O sıralar bile 19 dolardı ama ben 12 dolara mı ne almıştım.Şuan resmen 112 dolar.Sanırım ürün artık piyasada kalmadığı için.


Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Canım benim güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel parlıyor ya ama şimdi merak ettim neden üretilmiş acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de :/ Balıktır diye tahmin ediyorum ama umarım öyledir

      Sil
  3. Güle güle kullan fırça fikrine bayıldım ben :)

    Bu arada takipteyim artık. Bana da beklerim :)

    http://makyajbox.blogspot.com.tr/
    ve
    http://berilcimcime.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  4. merhaba blogumu yeni açtım bende beklerim:)

    YanıtlaSil
  5. İyi günlerde kullanın... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, öncelikle bilgilendirme yazısı için teşekkürler, elinize sağlık.
    Yazılarınızda gördüğüm kadarıyla bazı ürünlerde helal olup olmaması konusunda bilgilendirme yapmışsınız. Missha m perfect coverı da aradım ama bulamadım. İçeriği hakkında şüpheli bir durum var mı, biliyor musunuz? İnternette bitkisel içerikli yazıyor ama emin olamadım. Eğer varsa da bu engele takılmayan bb krem öneriniz varsa alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://diaryofmeri.blogspot.com.tr/2016/09/missha-m-perfect-cover-bb-cream.html şuradan okuyabilirsiniz Missha BB Krem yazımı :) Missha hayvan testi yapmıyor ama bitkisel içerikli bilemiyorum.Helal sertifikası olan markaların ürünlerine bakmanız daha iyi olur.

      Sil