Maybelline The Falsies Push Up Angel Mascara



Herkese merhaba :)

Ürün yorum yazımla karşınızdayım.

Son zamanlarda ülkemizde satılan ve oldukça popüler olan Maybelline'in Push Up Angel rimel yorumumu sizlerle paylaşacağım.





Ürünün dışından incelemeye başlayalım.

Öncelikle ambalajı Push Up Drama'da olduğu gibi bunda da çok güzel.Mor-lila renkler çok yakışmış bu ambalaja.Üzerinde hem Fransızca hem de İngilizce yazıyor.Kapağı diğer Push Up gibi kilitli.Yani çevirince tık sesi geliyor.


İçeriğine bakalım;

Tatlı kiraz çiçeği özü içeriyor.İçerisinde karmin bulunuyor.


Geleli fırça ve kirpikteki etkilerine.

Fırçası plastik,tek taraflı ve eğimli.Bir tarafı uzun bir tarafı kısa.Ben fırça yapısını Japon-Kore rimellerine benzettim biraz.Hatta Majolica Majorca Lash Expender'a oldukça benziyor.


Fırça yapısından dolayı rimel her kirpiğe ulaşıyor ve sürümü çok kolay.Kirpikleri çok güzel ayırıyor.Kıvrık ve daha belirgin görünmesini sağlıyor.

Alt kirpiklere de rahatlıkla uygulanıyor ve daha belirgin görünmesine yardımcı oluyor.

Dökülme çok az yapıyor.Bulaşma yapmıyor.

Ben bu ürünü Gratis indiriminden 16 liraya aldım.


Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. maybelline rimelleri ile uzun vadede nalaşamıyorum bende çok dökme yapıyor ama bu rimeli fırça yapısından dolayı çok beğendim. kiraz çiçeği içermesi çok tatlıymış ama karmin içermesi beni üzdü zira minnak böcükleri öldürüyorlar karmini elde etmek için.. artık almadığım bir marka ancak memnun kalmanıza sevindim. gerçekten başarılı duruyor =) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de fırçasını çok sevdim.Bahsettiğim gibi Asya tarzı rimellere benziyor :) Karmin maddesi hemen hemen her kozmetikte bulunuyor maalesef.Buna da bir el atsalar iyi olacak.

      Sil
  2. Fırçası ürkütüyor beni ama bendeki etkisini merak etmiyor değilim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçasının böyle olması daha iyi aslında.Kirpiği daha iyi tarıyor :)

      Sil
  3. Bu maskarayı cok merak ediyorum en kısa zamanda alıcam

    YanıtlaSil