KBeauty Watsons'ta! : Peripera Markasından Alınabilecek 5 Ürün




Herkese merhaba :)

Uzmanlık alanım olan Kore kozmetiği hakkında birkaç ay önce güzel bir haber aldık.Artık Kore kozmetik markaları Watsons'ta satışa sunulacakmııış !! :) Hem de çok tatlı ürünlere sahip markalar var.



Zaten Watsons bir Asya drugstoreudur.Yani Kore,Endonezya,Tayvan gibi Asya ülkelerinde mağazaları bulunmakta.Veeee Kore'deki bir mağazası Ewha sokağında <3

Bu yazımda ise gelen buradaki Watsons'a gelen Kore markalarından biri olan Peripera'dan alabileceğiniz 5 üründen bahsetmek istedim.Peripera Clio markasının bir alt markasıdır ve çok şeker ve uygun kozmetik ürünlerine sahiptir.Birçok popüler ünlü de bu markanın yüzü olmuştur.

Sizler için ilk seçtiğim ve en popüler ürünü Peri's Ink rujları.Oldukça kalıcı ve tatlı renk seçeneklerine sahip olan bu ürün Peripera'nın en çok satanları arasında.Ayrıca değişik yapılarda farklı versiyonları da mevcut.(matt,daha sıvı gibi)

Diğer ürün Cushion Blusher.Şunların tatlılığına bakın yaaa :)Hem uygulaması kolay hem şeker hem renkler süper.E daha ne olsun.Hatta bende de var bundan ve yazısını da şurada yazmıştım.


Bir diğer ürün Peri's Water Cushion.İçerisinde çeşitli faydalı bitki özleri ve SPF 50 Güneş koruması bulunan bu cushion formdaki fondöteni de deneyebilirsiniz.Yalnız içerisinde hyaluronik asit var ve bunun hayvanlardan elde edilme ihtimali yüksek.Bu konuda neden tereddüt edelim derseniz şuradan bilgi edinebilirsiniz. 


Bir diğer ürün ise Peri's Ink BB krem.Bunun da tipi çok şeker ve benim de denemek istediğim ürünlerden.Hatta Peripera bu ambalaj içerisinde kapatıcı,aydınlatıcı,corrector vb ürünler de çıkarmış.Hepsini denemek istiyorum :D


Ve benim kullanmadığım halde favorilerim arasında olan (nasıl oluyor ben de bilmiyorum :D) ürün Ink Mascara.Hem paketi hem renkleri hem etkileri açısından denemeyi çok istediğim ve size de denemenizi tavsiye edebileceğim bir ürün.

Watsons'a buradan kocaman teşekkürler Kore markalarını buraya getirttiği için ama ben bunun tadını çıkaramıyorum.Çünkü buradaki mağazada Kore ürünleri yok :D Olursa bir de KBeauty alışverişi paylaşırım sizlerle ;)

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Maskara fiyatı ne kadar acaba 💜 cidden arıyorum bulamıyorum fiyatını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradaki Watsons'ta KBeauty ürünleri yok maalesef bilemeyeceğim :/

      Sil