Şubat Bitenler 2017



Merhaba :) Şubat ayı bittiğine göre bitenler yazısı da gelmeli :) Yazı zaten uzun olacak.O yüzden kısa kesip direkt bitenleri yorumlamaya geçiyorum.





Pantene Doğal Sentez Yağ Terapisi Şampuan- Zayıf ve yıpranmış saçlar için hafif ve besleyici formüle sahip.Tipik Pantene kokusuna sahip ve saçları yumuşacık yapıyor.Memnun kaldım ama değişik ürünler denemeyi sevdiğim için farklı şampuanlar denerim önce sanırım.Eğer saçlarım çok kurursa tekrar bu şampuana dönebilirim.

Schwarzkopf Gliss Ultimate Oil Elixir Şampuan- Besleyici yağ iksiri ile yoğun besleyici onarım ve saç kırılmalarına karşı koruma sağlayan bir bakım şampuanı.Sıvılaştırılmış keratin içeriyor.Çok işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için.Saç yapısında beslenme,saçlardaki çatlakları tümüyle doldurma,saç kırılmalarında %95'e varan azalma etkilerine sahip.Gerçekten saçın beslendiğini hissediyorsunuz ama bakım şampuanı olduğu için köpürmesi için biraz fazla almak gerekiyor avuca.Bir de ben bununla birlikte daha temiz olması açısından başka bir şampuan daha kullanıyorum.

Urban Care Natural's Collagen and Keratin Saç Bakım Şampuanı-Özel formül ve bitkisel keratinle kuru ve mat saçlar için yoğun nemledirici bakım vaad ediyor.Çok fazla kullanamadım.Bu da bakım şampuanı olduğu için bu da çok köpürmüyor ve çok net etkisini göremedim.İnce telli ve zayıf saçlar için daha iyi olabilir.

Protex Herbal Duş Jeli- Cilt sağlığı için,bitki özlü duş jeli.Mis gibi tertemiz bir kokusu var.İçerisinde çay bitkisi yağı,biberiye,kekik,yeşil çay ve kadife çiçeği özleri var.Cildi tertemiz yapıyor ve antibakteriyel bir ürün olması açısından da hoşuma giderek kullandım.

Loreal Excellence Creme Saç Maskesi-Bu bir boyadan çıkmıştı.Renk saçımda belli olmadığı için maskenin etkisini de pek göremedim.Ama yumuşak bir his bırakıyordu saçta.Boyayı da şuradaki bitenlerde anlattım.

Watsons Gel Body Scrub- Lavanta ve jojoba kokulu,cildi yatıştıran,pürüzsüzleştiren,doğal peeling taneleri içeren bir scrub.Watsons'ın kendi ürünlerini zaten çooook seviyorum.Bunu da çok beğendim.Hem peeling yapma açısından hem de koku olarak çok güzel.Özellikle buram buram lavanta kokması çok güzel.Sanki aktardan alınan lavanta yağı gibi doğal kokuyor.Beğenerek kullandım bu ürünü.

Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem Tester- Yağlı his bırakmamayı,saçı ağırlaştırmayan hafif ve ince dokuya sahip,ipeksi yumuşaklık muhteşem parlaklık kolay şekillendirme vaad eden bir ürün.Durulanmayan bir saç kremi.Bu tester bana Cosmetica alışverişimde hediye edildi.Alışverişlerimi genellikle instagramda paylaşıyorum.Oradan inceleyebilirsiniz alışverişlerimi.Tester olmasına rağmen baya gidiyor.Ben birçok saç kremi vb kullandım ama Loreal'in bu Mucizevi Yağ serisi kadar hiçbir ürün saçıma hem kuru hem nemliyken bu kadar mükemmel bir etki bırakmadı.Gerçekten yağlı his bırakmadan saçları yumuşacık yapıyor ve kremin yapısı çok hafif.




Nature Republic Snail Solution Mask Sheet- Açıkçası maske güzel ama kullanamadım.Nedeni içerisinde kolajen olması ve ben defalarca firmaya mesaj atmama rağmen bu kolajenin neye ait olduğunu öğrenememem.Kullanmayı çok isterdim ama dediğim gibi.Bir de bu ürün hediye gelmişti bir Koreli arkadaşımdan.Baya da oldu.Bu yüzden çöpe gidiyor.

Huncalife Delight Therapy Pomegranate Clay Mask- Nar özlü derinlemesine temizleyen ve pürüzsüzleştiren kil maskesi.Cildi temizleme ve yumuşacık bir his bırakma açısından çok iyi.Ama kokusu benim sevmediğim kokulardan.Ürünü beğendiğim için belki başka Huncalife kil maskesi alabilirim ama kokudan dolayı bir daha bunu alamayacağım.





Uni Care Yeşil Çaylı Eye Disc-Losyonlu göz temizleme diski.Hem bakım hem de makyaj temizleme pedi.Bakım için 5 dk gözde bekletmek gerekiyor.Makyaj için de gözünüzü bu pedlerle siliyorsunuz.Suya dayanıklı olmayan makyajlar için iyi ama suya dayanıklılarda biraz zorlanıyor ürün.Alkol,paraben,sabun içermiyor.

Hobby Gliserinli El ve Vücut Kremi- Ürünü kullanmaya kullanmaya sütlaca dönmüş.Yıllar oldu bu arada alalı.O yüzden çöpe gidiyor.



İpana 3 Boyutlu Beyazlık Ekstra Ferah Diş Macunu- Düzenli olarak bu ürünü kullanmadığım için 3 boyutlu beyazlığı farkedemedim.Temizleme konusunda iyidi.





Benri Lola Bunny Temalı Islak Mendil-Alkolsüz.Tertemiz beyaz sabun kokuyor.

2x Watsons Velvety Mini Hankies Chamomile- Mis gibi papatya kokulu mini mendilleri severek kullandım.

Mistral Mendil

Evet bendeki biten ürünler bu kadardı.Siz neler bitirdiniz?Ortak kullandıklarımız var mı?

Yorum Gönder

4 Yorumlar