Ali Express Alışverişim



Merhaba

En çok merak edilen ve benim de okuyup araştırmayı çok sevdiğim konu online yurtdışı alışverişidir.Bu kategoride de şuan en başarılı site Ali Express bence.Bu yazımda da sizlere Ali Express'ten nasıl alışveriş yaptığımı anlatacağım.

Ali Express birçok ürünü bulabileceğiniz,orijinal yada çakma ürünleri bulabileceğiniz (çoğu çakma :D) bir site.Fiyatlar uygun.Kargo çoğu üründe ücretsiz.Ödeme Alipay denen kendi sistemleriyle oluyor ve oldukça kolay bir sistem.Ürünler bir pakette gelmiyor.Aynı Gittigidiyor gibi düşünün farklı satıcılar var.Her ürünün de gelme süresi değişiyor tabi haliyle.Ama max 1-1,5 ay içinde geliyor.Bu da çok nadir oluyor.Genellikle 2-3 hafta içerisinde geliyor.Gümrük sıkıntısı olmuyor.


Ben genellikle fırça almayı seviyorum Ali Express'ten ve çoğu aldığım şey de fırça.Bakalım neler almışım,ne kadarlarmış;


Hello Kitty 7'li Mini Fırça Seti- Bu setin resmini Instagram'da görüyordum ve Hello Kitty'li olduğu için de çok şirin geldi gözüme.Hazır 3,40 dolara bulmuşken de alayım dedim.Bunun bir de Doraemonlusu var.Onu da almak istiyorum :D


Cherry Blossom temalı telefon kılıfı- Aynı yukarıdaki desenden aldım ama farklı desenleri de var.Metaryeli silikon.Bir de yanında telefon askısı gönderiyorlar.Bunun fiyatı 1,09 dolardı.Yalnız 3 ay kullandım kapağı ve şuan yanları açıldı ve cherry blossom yaprakları teker teker döküldü :D


11'li Double Eyelid Tape- Korelilerin çift göz kapağı görünümü elde etmek ve gözlerini daha büyük göstermek için kullandıkları bu çift göz kapağı bandını da sırf denemek için aldım.Zaten 0.21 dolardı.


TENFON Ballpoint Pen- Tükenmez kalem.Ben turkuaz-pembe rengini aldım.Ama sapı kırıldı alalı da sanırım 5-6 ay oldu.Ama hala severek kullanıyorum.İnce yazıyor.Fiyatı 0.39 dolar.



Turuncu Makyaj Süngeri- Real Techniques makyaj süngerine hem renk hem de yapı olarak aşırı benziyor.Sert geleceğini tahmin ediyordum ama sünger yumuşacık.Belki birkaç tane daha yedek alabilirim.Fiyatı 1,35 dolar.


2 tane çift taraflı kaş fırçası- Bunun hemen hemen aynısından alıp çok beğenmiştim ama bir tarafı koptu.Ben de yenisini alayım dedim.2'li kampanyayı da görünce kaçırmak istemedim.Ama yine bir tanesinin bir tarafı koptu.Tekrar taktım şimdilik bir sıkıntı yok gibi.Fiyatı 1,77 dolardı.


12'li Göz Makyaj Fırçası Seti- Benim favori ürünlerim bunlar.Bu kadar düşük fiyata bu kadar iyi fırçalar olması çok çok iyi.Her göz makyajı ürünü için fırça var.Fiyatı 5,44 dolar.


10'lu yüz ve göz makyaj fırça seti pembe- Bu fırça setini de çok seviyorum.Hem yüz hem göz fırçaları ayrı ayrı çok güzel.Bu arada aldığım fırçalar sentetik kıllı.Fiyatı 4,91 dolar.Bu setin göz fırçalarına benzer bir fırça setini Dresslink'ten almıştım.Yazısı şurada.

Aldığım hiçbir ürün geri dönmedi yada gümrükte takılmadı.Hepsi elime ulaştı.Bu yüzden Ali Express'ten alışveriş yapmayı hem güvenli hem de uygun buluyorum.

Yorum Gönder

14 Yorumlar

  1. Güle güle kullan canım :)) telefon kılıflarımı da ben sürekli aliexpressten alıyorum harikalar ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Evet çok güzeller de biraz erken yıpranıyorlar

      Sil
  2. Bende yarın için bu konu ile ilgili yazi hazırladım :) severek kullandığım ve güvenle her ürünü aldığım bir site :) Güle güle kullan hepsini 😊

    YanıtlaSil
  3. sen çok tatlı alışverişler yapıyorsun bence çok hoşuma gidiyor aldıkların güle güle kullan :) bu arada bloğumdaki çekilişime destek olmak için katılır ve sayfanızda paylaşma imkanınız olursa çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Instagramdan paylaşma hakkımız varsa katılabilirim çekilişe ;)

      Sil
  4. güle güle kullan fırçalar harika ..

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  6. canım en sondan bır oncekını bende almıstım ancak maalesef ne gelen oldu ne gıden.. ortalarda bı yerde kayboldu hayır ılk fırca alısverısımdı bıde ıcımde kaldı valla :)
    ıyı gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Hadi ya aldıklarım arasında en iyileri onlar diyebilirim.İlla ki gelir postanede de kaybolmuş olabilir

      Sil