Banila Co İle Makyaja Hazırlık / Getting Ready For Makeup With Banila Co



Herkese merhaba :)

Banila Co markasını bilenleriniz vardır belki.Meşhur Kore kozmetik markalarından biri.Özellikle It Radiant CC Cream'i çok meşhur.Bugün bu cc kremi de kullanarak size Banila Co ile makyaja hazırlık yapacağım.Hem de ürünleri tanımış olurum.





Bendeki set It Radiant serisi.Sabun,tonik ve essence içeriyor.Toniği kullanamadım maalesef.İçeriğinde hyaluronik asit var ve hayvansal olup olmadığını bilmiyorum.Sosyal mecralardan sormama rağmen dönmedi firma bana.Bu yüzden kullanmayacağım makyaja hazırlanırken toniği.


It Radiant Brightening Exfoliation Foam Cleanser ile yüzümü yıkıyorum.Bu seri 10 beyaz çiçek birleşiminden oluşuyor.Bu yüzden cilt tonunu açmada çok başarılı.Hatta sabunda bile farkı görebiliyorsunuz.İçerisinde minik tanecikler var.Hem cildi temizliyor hem de yumuşacık bir his bırakıyor ciltte.







Evet Banila Co'dan cevap geldi.İçeriği bitkiselmiş tonerin de ^^ Bunu da ekliyoruz cildimizin hazırlığına.Yapısı tam su gibi değil biraz yoğun bir tonik.Essence e benziyor yapısı.Cildi nemlendiriyor ve hemen emiliyor.



Daha sonra essence uyguluyorum.Yapısı su gibi.Ciltte pürüzsüz bir his bırakıyor ve çok güzel nemlendiriyor.





En son da CC kremi uyguluyorum.İnci gibi bir ışıltı vererek cildin daha nemli ve canlı görünmesini sağlıyor.



Bunların sonunda ten ürünü ciltte daha güzel duruyor.

Ben bu seti Ebay'den almıştım.Şuan bulamadım ama tam boylarını deneyebilirsiniz.





Yorum Gönder

0 Yorumlar