Cherijamu'dan Gelen Hediyeler




Son zamanlarda hep 'keşke kocaman sürpriz bir kutu gelse bana' deyip duruyordum ama hani gelmeyeceğini biliyordum.Yani nereden gelecek ki diye düşünüyordum.Geçtiğimiz cuma günü kapı çaldı ve kargo.Sipariş falan da beklemiyordum.Evdekilerden birinindir diye düşündüm.Kargocu geldi elinde kocaman bir koli ve Meri hanım dedi.Aldım ama şaşırdım baya.Acaba kedi için sipariş falan mı vermiştim diye düşünürken kolinin üzerinde Cherijamu'nun adını görünce acayip sevindim ve çok da şaşırdım.Çünkü haber vermemişti.Gerçekten sürpriz kocaman bir paket geldi resmen :D 



Beni o kadar mutlu etti ki inşaAllah o da çok güzel şeylerle mutlu olacağı şeylerle karşılaşır hayatında :)

Koli kocaman,hediyeler paket paket ve bir sürü.Şimdilik neler gönderdiğini yazacağım bu yazımda.İlerleyen zamanlarda ürünleri de tanıtacağım.




Tam 3 paket hediye vardı kutunun içerisinde ve mis gibi kokuyordu.


Madame Coco paketi vardı 1 tane.Ben English Home,Madame Coco tarzı yerlerin tarzlarını çok beğeniyorum ve paketlerinde bu mağazalara ait olmasına çok sevindim.Çok güzel olmuş.Bu paketten çıkanlar;



Bir sürü tester ve çoğu denemek istediğim ürünler;

Swiss Pure Facial Skin Treatment Set- Daha önce bu markadan hiç ürün denememiştim.İçerisinde tonik,serum ve krem mevcut.

Missha Dong Baek Gold Shampoo x2 - Bunu çoook denemek istiyordum.Hatta Ebay'de wishlistime atmıştım ama almamıştım.Sağolsun 2 tane göndermiş bana.Çok sevindim bunları görünce.

Farmasi Sarımsak Özlü Canlandırıcı Şampuan- Son zamanlarda sarımsak özlü şampuanlar kullanıyordum zaten.Farklı markalar denedim Farmasi'yi de severek deneyeceğimi düşünüyorum.

The Face Shop Face It CC Cream- Bu da çoook merak ettiğim ürünlerdendi.Görünce çok sevindim.

Givenchy Le Rouge 304 Mandarine Bolero- Renk süper görünüyor.

Dr Organic Manuka Honey Hand and Nail Cream- Son zamanlarda elleri acayip kurudu ve bunun da yapısı yoğun görünüyor.Severek kullanacağım.

Missha KeumSol Suek Essence- Böyle minik şişedeki testerları çok seviyorum.

Missha Signature Real Complete B.B Cream- Bunu da öven çok olduğu için bunu da merak ediyordum.

Cyrene Absolute Overnight Age-Reseting Moisturiser- Gece nemlendiricisi.Gece hiç krem uygulamıyorum yüzüme üşengeçlikten.Bununla birlikte belki gece bakımına başlarım belki.

Mizon Collagen Power Lifting Cream- İçerisindeki kolajeni araştırıp ona göre kullanacağım.Bitkisel olur büyük ihtimalle.Bitenlerimde paylaşırım.

Mizon Original Skin Energy Placenta Serum- Aynı şekilde ürünün içeriğini araştırıp kullanıp sizle paylaşırım.

Farmasi Age Defence BB Cream- Framasi'nin BB kapatıcısı var bende ama BB kremini de denemek istiyordum.Bu da iyi oldu.

Not da var ama onu paylaşmıyorum ^^


5 tane Kruidvat gözlük temizleyici mendil.Henüz gözlük kullanmıyorum ama doktora gitmeyi düşünüyordum.Büyük ihtimalle gözlük kullanmaya başlayacağım.O zaman kullanırım bu mendilleri.


Gül desenli In The Mood For Love yazılı bir not defteri- Ben çiçek desenli defterleri çok beğeniyorum.Bu defterleri görünce de çok sevindim.

Madame Coco Amoureux de Paris çiçek ve kedi desenli not defteri- Buna bayıldım.Çok şeker.

NYX Eyebrow Cake Powder ECP02- Renkler tam bana uygun.


Lale desenli yüzük ve kolye.Ben bu aralar bu tip motifleri çok seviyorum.Bunları da severek kullanacağım.



Bu English Home paketi mis gibi kokuyor.İçerisinde;

English Home Gül Suyu- Gül suyu almayı düşünüyordum uzun zamandır.Bu iyi oldu.Tonik niyetine kullanırım.

Englis Home Body Mist Rose- Çoook güzel kokuyor.

English Home Shower Gel Powdery- Kokusu çok güzel.Daha önce kullanmıştım ve beğenmiştim.Mart bitenlerimde de var bu ürün.

English Home Çilek Özlü Doğal Sabun- Mis gibi çilekli şeker kokuyor.



Diğer English Home paketinin içinde ise;

Rival de Loop Clean and Clear Misel Teknoloji içeren yüz temizleme jeli-Bunu merak ediyordum.Çok sevindim bunu göndermesine.

NYX HD Studio Photogenic Foundation Sand Beige- Cherijamu bunu Revlon fondötenle karıştırıp kullanmamı söyledi.Daha güzel oluyormuş.Cherijamu'nun fikirlerine güvenirim ;) Deneyip sizlerle paylaşacağım.

Catrice markasını daha önce hiç denememiştim ve bu aralar alıp deneyi çok istiyordum.Gerek kalmadı sağolsun Cherijamu bana bir sürü ürün göndermiş Catrice'den.

Catrice Absolute Rose Eyeshadow Palette,Catrice Chocolate Nudes Palette,Catrice Blsuh Artist Shading Palette030 Rock'n'Rose.

Rival de Young Profi Palette 01 Disco Fever- Renkler ve ışıltı süper.Özellikle mor renge bayıldım.

Rival de Young Liquid Concealer 01 Beige- Ben fırçalı kapatıcıları çok seviyorum.Bunu görünce de çok sevindim.Deneyince sizlerle paylaşacağım düşüncelerimi.

NYX Tekli Far Blue Jeans- Renk müthiş.

Rival de Loop Gece ve Gündüz Ampulü- Çok değişik gerçekten.Deneyip bitenlerimde paylaşırım.

Beauty for your Beauty 2'li Mini Makyaj Süngeri- Her markanın mini süngerini deneyebilirim.Çok beğeniyorum.


Ben bu kıza nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum.Gerçekten beni çok mutlu etti.Canım arkadaşım çok teşekkür ederiiim :*







Yorum Gönder

10 Yorumlar