Etude House Nymph Aura Volumer


Kore kozmetik severler strobing sözcüğünü kelime olarak olmasa da ürün olarak çok önce tanışmışlardır.Strobing kremler (aydınlatıcı kremler) yaklaşık 3 sene önce Amerikalı ve Avrupalı firmalar tarafından üretildi fakat Kore bunu çok daha önce üretmişti.Mesela bu yazımda bahsedeceğim Etude House'un Nymph Aura kremi 6 sene önce çıkmıştı.Korelilerin ne kadar ışıl ışıl cilt sevdiklerinden daha önce şu yazımda bahsetmiştim.Diğer markaların strobing kremlerini denemedim fakat bu ürün bir harika.Dilerseniz özelliklerine bakalım.





Nymph'in manası su perisi.Yani su perisi havası katmayı vaad eden bir ürün.

Yapısı incecik ve ışıltısı inci tanesi gibi.Böyle olduğu için de ciltte simliden ziyade daha çok ışıl ışıl bir görünüm sağlıyor.


Bendeki 2. rengi ve pembe tonlu.Dağıtınca acayip tatlı yanar döner bir renk oluyor.Ama ambalaj değiştiği için şu anda bendeki renk yeni üründe 03 Transparent Nymph oluyor.Dediğim gibi inci gibi duruyor ciltte.Ürünü incelediğimizde de zaten inci tozları varmış gibi duruyor.

Işıl ışıl,ıslak bir,nemli bir bitiş sağlıyor.Korelilerin ten makyajarı gibi yani :)

Baz olarak uygulanabilir ve bu konuda çok başarılı.Ama aydınlatıcı olarak da kullanılabilir.


Ürünün kendisi gibi ambalajı da çok şık.Kapağının rengi de yanar dönerli.







Yukarıda elimin üst kısmında sadece bb krem altında da önce nymph aura üzerine de bb krem uyguladım.Görüldüğü gibi hem ışıl ışıl bir görünüm bırakıyor hem de ürünün rengini açıyor.


Ben bu ürünü Ebay'den satın almıştım.

Test için kullandığım ürün; Lioele Beyond The Solution BB

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Kore kozmetiği ile ilgili olduğun için ve alışveriş yaptığın için bi sorum var?:) merak ettim acaba korendy sitesini duydun mu? Bende yeni keşfettim.Direk Kore'den geliyor ürünler ,Türk şirketi.Missha gibi ama onlar burada değiller.Acaba bi bilgin var mı diye sorayım dedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet duydum çok güzel bir site.Fiyatlar da uygun görünüyor ama hiç alışveriş yapmadım bu siteden ^^

      Sil