Mart Ayı Bitenler 2017



Mart ayı da bitti ve bir bitenler yazısıyla daha karşınızdayım.Çok fazla ürün bitmedi diğer aylara nazaran ama yine de az da olsa bitenleri yazmak istedim.



Bu arada grip oldum.Bu yazının dün gelmesi gerekiyordu ama dün geberik bir haldeydim.Çok sık grip olmam ama olduğumda da felaket olurum.Bugün biraz daha iyi hissedince yazmak istedim.

Bakalım neler bitmiş.


La Ligne Karayip Rüyası Krem Sabun; Sevgili Sergül Kato alışverişlerinde bu tarz şeyler alıyordu.Yani kutuda değilde bu tip pakette.Sanırım çevre duyarlılığı için daha iyi oluyor.Japonya'da bu konuda dikkatli olduğu için sanırım bu tip paketlerde satış daha fazla oluyor.Benim de hoşuma giderdi.Burada da olsa keşke derdim.Gratis'te böyle bir pakette ürün görünce denemek istedim ve çok beğendim.Bunu sabun şişemizin içerisine döküp el sabunu olarak kullandık.Kokusu çok güzel çok fresh bir kokusu var.Cildi yormayan bir sabun.Severek kullandım.Bir daha satın alabilirim.

Febreze Açık Hava Ferahlığı Oda Spreyi; Sıktığınızda kötü kokuyu gidermede iyi fakat kendi kokusunu da oldukça fazla hissedebiliyorsunuz.Bu kokudan değil ama farklı bir kokudan tekrar alabilirim.

Huncalife Naturilies Whitening Toothpaste; Beyazlaştırma özelliği olan diş macunu.Paraben,florür,renklendirici içermiyor.Harika bir beyazlatma özelliği yok.Güzel temizliyor ve az beyazlatıyor.Ama içeriği sağlam olduğu için rahatlıkla kullanılabilir.



Benri Islak Bebek Havlusu; İçerisinde 25 adet olması,boyutu ve yapısı açısından çok kullanışlı.Ben çok fazla ıslak mendil tüketiyorum.Bu ürün de çantada taşımalık için tam benlikti.Tekrar almayı düşünüyorum.Bu arada yapısı yumuşak bir mendil.Alkol ve paraben içermiyor.

Sleepy Rose Garden Islak Mendil; 15 tane var içerisinde.Çok güzel miiiisss gibi tazecik gül kokuyor.Çok beğeniyorum bunun kokusunu.Tek kötü yanı çok ıslak olması.

2x Uni Wipes Antibacterial Islak Mendil;İçlerinde 15 adet var.Kokusu tipik uni ıslak mendil kokusu.Antibakteriyel olması güzel.Çünkü ben antibakteriyel mendil taşımayı seviyorum yanımda.Sebebi dışarda sokak hayvanlarını sevip ilgilenebiliyorum bazen.Alkol ve paraben içermiyor.

Watsons Velvety Mini Hankies Chamomile Scented; Papatya kokulu,yumuşak mendiller.Gerçekten yapısı yumuşacık ve kokusu o kadar güzel ki.Tekrar tekrar alacağım bir ürün.


Le Petit Marseiliais Shea Butter ve Akasya Özlü Duş Jeli; Kremli,Yoğun nemlendiricili duş jeli.Kokusu şekerli.Kremsi bir yapısı var.Güzel temizliyor ve nemlendirmesi de iyi.

English Home Shower Gel Powdery; Kokusu aslında güzel olan ama biz alalı uzun zaman olduğu için bozulan ve çöpe giden bir ürün.Yapısı da biraz değişti gibi.Bunun dışında güzel bir üründü.







Daiso Kare Makyaj Süngeri- Ürün baya kirlendiği için çöpe gidiyor.

Evet benim bitirdiğim ürünler bunlardı.Sizin de bu ürünler arasından kullandıklarınız var mı?

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. o burun bantları hakikaten iyi iş çıkarıyorlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu ana kadar kullandıklarım arasında en iyisi ;)

      Sil