Maybelline Instant Anti-Age Concealer / Kapatıcı


Yıllarca yabancı Youtuberların bu fıstık ürünü alışverişlerinde,makyaj videolarında izledik durduk.Acaba buraya ne zaman gelir deyip durduk ve beklediğimize değdi.Şuan hemen hemen her yerde buluyoruz.Ama ben o zamanlar dayanamayıp euronun 3'e yakın yada 3 civarı olduğu zamanlarda Feelunique'ten almıştım.Bu arada Feelunique'ten alışveriş yapmayı çok seviyordum.Euro yine düşse de tekrar başlasak alışveriş yapmaya :D





Ürünün özelliklerine bakalım;

Anti-age yani yaşlanma karşıtı özellikli.

Goji berry-haloxyl içeriyormuş.

Sadece kuru peçeteyle fırçasını temizleyin diyor ama ıslak mendille bile temizleyemedim ben kuru peçeteyle nasıl temizlenir bilmem.

Üst kısımda bir aparat var onu çevirerek ürünün süngere gelmesini sağlıyorsunuz.



Gelelim benim yorumuma;

Bence ürünün bu kadar cezbedici olmasının sebebi sünger aplikatörü.Doğrudur gerçekten de çok güzel ve uygulamak da daha kolay oluyor yumuşacık olduğu için.Ama özellikleri de çok güzel.

Göz altında kapatıcılığı iyi.Aynı şekilde sivilce izlerinde de öyle.

Yapısı hafif değil.Kremsi,ağır bir yapısı var.

Kuru ciltler için uygun değil.

Light bende çok turuncu duruyor.Acaba burada satılan lightlar daha mı açık diye düşünüyorum.Çünkü millet göz altına bir sürüyor bembeyaz ben bunu sürüyorum turuncu hat çıkıyor ortaya.Bir gün deneyeyim bir mağazada.Eğer açık durursa buradan alacağım.Bunu da corrector olarak kullanırım.

Renk dışındaki etkileri süper.




Kapatıcılık deneyi için kullandığım ürün; Rivecowe Eyeliner









03 Fair- Daha pembe alt tonlu ve açık renge sahip bu renk.Tam ten rengme uyumlu ve acayip güzel kapatıyor.Sürdüğüm anda kapatmak istediğim yerler tamamen kapanıyor.Rengi absurd durmuyor.Göz altlarını da güzelce kapatıyor ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.Favori kapatıcılarım arasında.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. ben pek sevmedim , kuru ciltli olduğumdan herhalde... daha da kuruttu sanki ve kapatıcılığı da istediğim gibi olmadı ... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru ciltler için uygun değil maalesef.Ama renk çok koyu geldi bana ya buradakilerle de kıyaslayamadım henüz.

      Sil
  2. Merhaba canımm :) Ben de bu ürünü pek sevmedim doğrusu. Yeni keşfettim blohunu. Hemen takibe aldım. Benim bloguma da beklerim :) Tabi ki istersenn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünün seveni de oldu sevmeyeni de.Ben de takipteyim güzel blogunu ;)

      Sil
  3. benim çok severek kullandığım bir kapatıcı. bloğuma beklerim asudeyilmaz.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimileri sevdi kimileri sevmedi.Takipteyim :)

      Sil