Nisan Favoriler 2017 (Kozmetik,Bakım,Abur Cubur)


Bu ayki favorilerim de bitenler gibi çok.Hiç uzatmadan ürünlere geçeyim.



The Balm How 'Bout Them Apples? Caramel rengi- In The Balm of Your Hand paletindeki Caramel renkli hem allık hem ruj olan bu krem ürünü çok beğendim.Koyu şeftali renge sahip ve allık olarak da ruj olarak da çok güzel duruyor.

Rituel de Beaute Burun Bandı- Siyah noktalarım coştuğunda bu burun maskesi çok çok iyi geliyor.Favori siyah nokta maskem.Sadece burnuma değil çeneme de uyguluyorum.

Banila Co It Radiant Mini Bakım Seti ve CC kremi- Makyaj öncesi bunları uygulamak süper oluyor.Cildim makyaja hazır oluyor.Hatta bunun yazısını da şurada paylaşmıştım.

Yves Rocher Rinsing Vinegar- Geçtiğimiz ay bir miktar alışveriş yapınca hediye veriliyordu bu ürün.Ben de aldım ve çok beğendim.Ahududu sirkesi içeren bu suyu saçınızı duruladıktan sonra sürüp tekrar duruluyorsunuz ve çok güzel bir parlaklık veriyor.Silikon ve paraben içermiyor.

Nuxe 24HR Soothing and Moisturizing Concentrate- Dünkü bitenlerimde vardı bu ürün.Bugün anlatacağımı söylemiştim.Bitki sütleri ve beyaz çiçek özleri içeriyor.Buram buram organik tazecik çiçek kokuyor.Yapısı çok hafif ve acayip güzel nemlendiriyor hem cildin içinden hem dışından.Tam boyunu almak isterim.

Loreal Revitalift Magic Blur Finishing Cream- Bunu bana canım arkadaşım Cherijamu geçen sene doğum günümde göndermişti.Tam olarak ne kremi olduğunu bilmiyorum ama ben makyaj bazı olarak kullandım ve bayıldım.Dünyanın en güzel makyaj bazını buldum.Yumuşacık ve gözenek görünümünü azaltıyor.Tam boyunu mutlaka almak istiyorum.

Lioele Perfect Jumbo Concealer- Stick yapıda olan bu kapatıcının rengi tam uymasa da kapatıcılığı açısından favorilerim arasına girdi.

Ali Express'ten Aldığım Çakma Zoeva Fırça 102 Silk Finish- Ten ürünlerini fırçayla sürmeyi çok sevmiyorum ama bu fırçayı çok beğendim.Ne çizgi belli ediyor ne de ürünü yiyor.

Skin79 Triple Function BB ve VIP Gold Collection BB- Yapıları ve renkleri açısından çok beğendim bu bb kremleri.


Abur Cubur kısmında ise;

Çizmeci Tim Wafer Master- Hafif ve lezzetli rulo gofret.


Torku Şeko Ekşi- Jelibonları çok seviyorum ama içindeki jelatinin helal olup olmadığından emin olmadığım için yiyemiyordum.Torku'nun bu helal sertifikalı Şeko'sunu görünce denedim ve çok beğendim.Hem de Buz Devri temalı ^^ Çok da lezzetli.Bir de çileklisini denedim ama bu daha güzel.


Ülker Biskrem- Tamam bu bisküvi uzun zamandır var ama benim yeni favorim oldu.Çünkü bir ara bozmuştu ama şimdi tekrar eski lezzetinde.Bisküvisi kıtır içindeki çikolatası akışkan.Çayla süper gidiyor.



Torku Dream Bitter- Çok bitter çikoata yiyen birisi değilim ama bu bitteri çok beğendim.Çok acı değil ve diğerlerine nazaran daha lezzetli.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Torku ürünleri oldukça başarılı

    YanıtlaSil
  2. Torku Bitter'i denemem lazım :)

    YanıtlaSil
  3. Genel olarak abur cuburla aram pek iyi değil ama rolo gofret denk gelirse yerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok lezzetli :) Dondurmayla da güzel gider :)

      Sil