Mayıs Ayı Favorileri 2017




Mayıs ayında birkaç yeni denediğim ve beğendiğim yada elimde bulunan ama yeni yeni keşfedip beğendiğim ürünler oldu.Sizlerle bunlar hakkındaki yorumlarımı paylaşayım.


Marie Claire Black Mask- Bu maskeyi detaylı yazacağım.Şimdilik beğendiğim özelliğinden bahsedeceğim.Cildi yormadan çok güzel temizliyor.Bu yüzden severek kullandım.Bu arada ben ürünü orjinal değil zannediyordum firma yorum attı orijinal Marie Claire'miş ürünler.Bu da iyi bir yanı tabi ki.

Flormar Future Flash Velvet Powder- Cilde uygulandığında cildi pürüzsüz ve kusursuz gösteriyor.İpek gibi bir görünüm sağlıyor.

Kiss i-Envy Long Lasting Strip Eyelash Adhesive- Bu kirpik yapıştırıcısı takma kirpiğin içinden çıktı.Kurudu zannediyordum ama geçen ay bir deneyeyim dedim.Kurumamış,kullandım.Zamk gibi yapıştırıyor kirpiği.Hatta zor çıkıyor.Rengi beyaz kalmıyor.Bir de Kore yapımı :)

Oriflame Crystal Make That Kapatıcı Fırçası- Ben bu fırçayı kaş fırçası olarak daha çok beğendim.Doğal sık bir görünüm veriyor kaşlara.

Duru Perfume Mysterious Orchid Duş Jeli- Orkide özlü dış jeli.Kalıcı parfüm etkisi var.Bunu sevgili Serrose'nin bir videosunda görmüştüm.Kokusu Nuxe ürünlerinin kokusuna benziyor demişti.Ben de Gratis'ten alışveriş yaptım ve kasa arkasında bu ürün vardı 7 lira mı 9 lira mı neydi.Alayım dedim ve çok sevdim bu ürünü.Mis gibi kokuyor.Yapısı da çok güzel.Ve kocaman.700 mllik.


Bee Beauty Micellar Makyaj Temizleme Mendili- Makyaj temizleme mendilleriyle makyajımı çıkardıktan sonra tam temizlenmiyor makyajım.Ama bu mendil tüm makyajı çıkarıyor.Hatta makyaj suya dayanıklı olmadığı veya sim içermediği sürece cildi yıkamaya bile gerek kalmıyor.Ben makyajımı bununla silip yıkamadım ve cildimde herhangi bir sivilcelenme olmadı.Tekrar tekrar alacağım bir ürün.



Son olarak Hayday oyunu geçtiğimiz ay favorilerim arasındaydı.Oyun her zaman var bende ama arada takılıyorum ve oynadığım zaman da sürekli oynuyorum.Geçtiğimiz ay da bol bol oynayıp level atladım :D Çiftliğimi ziyaret etmek isterseniz çiftliğimin adı meria91.

Yorum Gönder

4 Yorumlar