Amerikalı Mektup Arkadaşımdan Gelenler




Uzun süredir gelen mektup paylaşımı yapmamışım.Instagram'dan bir okuyucum isteyince bekleyen mektup yazılarından birini paylaşayım dedim.Bu mektup Amerikalı bir mektup arkadaşımdan geldi.





Kendisiyle Snailmailpenpal adlı sitede tanıştık.Bu site mektup arkadaşlığı üzerine kurulu ama yine de dikkat edin.Kötü niyetliler her yerde olabilir.Ben genellikle erkek mektup arkadaşı edinmiyorum ve kızların da profillerini mutlaka inceliyorum.Sizle daha tanışmadan ısrarla adres,telefon vb isteyen tiplerle asla iletişime geçmeyin.Öncelikle tanışın ve hemcinsinizle mektup arkadaşlığı kurun.



Bu arkadaşım Amerika'da yaşıyor ve sitede birbirimizi tanıyarak mektuplaşmaya karar verdik.Öncelikle o gönderdi.



Bana 3 sayfalık çok şeker not kağıtları,Amerika'nın tarihini anlatan bir kağıt ve 2 sayfalık mektup göndermiş.

Zarf çok şeker.Böyle uzunlamasına zarfları çok seviyorum ve genellikle bu tip zarflar Endonezya ve Amerika'dan geliyor.Zarfın üzerinde mektubun tarihi,saati,gönderildiği yer yazan bir ifade var.Bir de Ay resimli USA pulu var.Sol alt tarafta ise kedi stickerı var <3 Zarfın yapıştırıldığı kısımda ise 3 tane yavru kedi olan bir sticker var.




Bu ayıcıklı not kağıtları da not almak için çok güzel.Üzerinde ayıcıklar var.Çizgili ve mayıs ayına ait ajanda gibi.Ama tip olarak kullanışlı yani bu ayın dışında da kullanılabilir.Jeffrey Severn 2014 yapımıymış.



İlk mektup kelebek ve çiçek desenli.Bu mektubunda kendinden ve sevdiği şeylerden bahsetmiş.Beni sormuş.Türkiye'yi sormuş.



2. mektubu ise Just A Note temalı merak ettiği şeyleri sormuş.Bu da kelebek ve çiçek temalı ve çok güzel mor çiçekli bir sticker var.




Amerika tarihini anlatan kağıtta ise Amerika'nın askeri tarihi yazıyor ve sonunda I love USA stickerı var.

İlk yazılan mektupta kendinizden ve yaşadığınız yerin özelliklerinden bahsetmeniz önemli ve mektubu daha okunur yapar ^^



Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. Yazıyı okudukça özendim. Siteyi paylaşman da çok iyi olmuş belki ben de bir mektup arkadaşı edinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim ^^
      Dediğim konulara dikkat et mutlaka :)

      Sil
  2. İlk okuldayken mektup arkadaşlığı çok yaygındı henen hemen herkesin mektup arkadaşı vardı. Kızım için bakacağım siteyr...paylaşim için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Benim de vardı küçükken ^^ Bu şekilde devam ediyorum :)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Makyaj tuyolarinizi blogunuzda okumayi isterim😍😍😍

    YanıtlaSil
  5. O KULLANICI BENIM gahshdjsjk :D bir mutlu oldum bu yazıyı görünce bayılıyorum mektup arkadaşı yazılarına
    Siteyi vermen güzel olmus belki bende arkadaş edinirim ama ingilizcem iyi derecede değil maalesef
    Bununla ilgili de bir yazı yazabilir misin? Bir sürü mektup arkadaşın olduğuna gore dil konusunda ortalamadan yukarısındır. Merak ediyorum nasıl gelisme gosteriyor bu ingilizce :D :D benimki genelde yerinde saydığından :'D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim canım ^^ Tabi yazarım ^^

      Sil