Flormar Passionate Dots Invisible Powder / Transparan Pudra



Transparan pudralar uzun zamandır makyaj trendinden düşmüyor.Gerek makyaj sabitleme gerek kontür işlemi gibi birçok makyaj tekniğinde kullanılıyor.Bu yazımda da sizlerle Flormar'ın transparan pudrası olan Passionate Dots koleksiyonundaki Invisible Powder'ı anlatacağım sizlere.



Pudranın adı 'Görünmez Pudra' yani transparan pudra.Bu pudra sıkılaştırılmış değil loose diye tabir edilen serbest pudra yani toz toz.

Ne kadar beyaz dursa da cilde dağıtıldığında transparan duruyor.Rengi PD11.

Makyajı çok güzel sabitliyor.Ben özellikle göz altlarımdaki kapatıcıyı sabitlemek için kullanıyorum.İçerisinde hafif ışıltılar olduğu için aydınlık bir görünüm de veriyor.Bu yüzden göz altlarında çok hoş duruyor.Zaten son zamanlarda hafif ışıltı içeren pudraları kullanmayı çok seviyorum.Mat duruyorlar ama cildi canlı gösteriyorlar.

Yapısı çok hafif,nişasta gibi.Kolayca dağılıyor.Puffu var ama sünger ve fırçayla daha kolay uygulanıyor.

Ben bu ürünü Flormar'ın sitesinden almıştım ama bu koleksiyon kalkmış.Ama Invisible Powder adında satılıyor.Şuradan satın alabilirsiniz.







Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Hafif beyaz bir iz bırakıyor gibi canım :) ama sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dağıtmadım bilerek ondan olabilir :) Aslında öyle kalsa da sorun olmaz beyaz göz altlarını seviyorum :D

      Sil
  2. Ben de transpatan pudra tercih ediyorum ama bb kremi sabitlemeyi başaramıyorum. Ten ürününün yüzde uzun sure dayanmasi için önerin var mı?Sevgiler ♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle pudra :) Başka türlü sabitlenmiyor :)

      Sil