Love Alpha Mascara Set / Rimel Seti / Kirpikleri Uzun Gösteren Rimel



Kirpiklerin daha uzun görünmesi için farklı  yöntemler deniyoruz.Gerek bitkisel yöntemler deneyerek doğal yöntemlerle uzatmaya çalışıyoruz.Buna vaktimiz yoksa kat kat rimel sürerek bu etkiyi sağlamaya çalışıyoruz.Bu yazımda uzun görünümü daha kolay sağlayabileceğiniz bir üründen bahsedeceğim sizlere.





Banggood'da ambalajı oldukça şık böyle bir rimel seti görmüştüm ve merak edip almıştım.Açıkçası çok fazla bilgim yoktu ne olduğu hakkında.Gelince de bir müddet anlayamadım ama bir youtuber buna benzer bir set kullandı ve nasıl uygulanması gerektiğini gösterdi.Ondan sonra denedim ve gerçekten muhteşem bir etki verdiğini gördüm kirpiklere.


Peki nasıl kirpikleri daha uzun gösteriyor?


Bu rimel setinden bir jel bir de kıl bulunan bir rimel daha çıkıyor.


Transplanting Gel olanı asıl rimel.Yani bildiğimiz tipik rimel.Rengi siyah.Dalgalı,uzun fırçası var.Bu bile tek başına kirpiklere yoğun bir görünüm sağlıyor.

Natural Fiber ise içerisinde kıl bulunan rimel.Kuru tüyler var içerisinde.

Öncelikle jel rimeli uygulayıp üzerine fiber olan rimeli uyguluyoruz kurumadan.O minik tüyle kirpiklerinize yapışıp daha uzun gösteriyor.En son sabitlemek için jel rimel ile üzerinden geçiyoruz.2 kat daha uzun olduğunu farkedebiliyorsunuz.Daha uzun kirpikler istiyorsanız kat kat bu işlemi yapabilirsiniz.


Kirpikler daha yoğun,uzun ve sık görünüyor.Tüyler çok az dökülme yapabiliyor.Bu yüzden ten makyajından önce uygulayabilirsiniz bu rimeli.Akma,bulaşma yapmıyor.

Yoğun makyaj yaptığınızda ve takma kirpik kullanmaktan çekindiğinizde bu rimel çok çok kullanışlı oluyor.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.



Sağdaki kirpiğe ilk kat jel rimel uyguladım.


Sağdaki rimele fiber rimel uyguladım.


Sağdaki rimele 2.kat jel rimel uyguladım.

Yorum Gönder

6 Yorumlar


  1. I really like this box!
    You have a wonderful blog and I am your new follower
    I hope you will visit my blog and return foollow :)
    Have nice day!
    Magični svet lepote

    YanıtlaSil
  2. Tam olarak aradığım şey bu 👍🏻bahsettiğin siteyi bilemediğim için AliExpress den baktım fiyatı da baya iyi hemen verdim siparişi süpersin tatlım teşekkürler 😊

    YanıtlaSil