Watsons Nose Pore Strip Deep Cleansing / Burun Bandı / Etkili Siyah Nokta Temizleme Teknikleri




Ergenliğimden beri cildimin tek problemi burnumun üzerindeki siyah noktalardır.Ben daha küçükken (burada yazar yaşını söylemek istemiyor :D) bu kadar çok cilt bakım ürünü yoktu.Bir marka çıkarmıştı T bölgesi bandı diye ama o zaman cildimin hassaslığından mı yoksa bandın sertliğinden mi bilemedim canımı çok yakmıştı ve siyah noktalarımı temizlememişti.O zamandan beri burun bantlarından uzak dururdum.4 sene önce falan başladım tekrar kullanmaya ve eskisi kadar can yakmıyorlar ve etkililer.Bugün de çok beğendiğim ve başarılı bulduğum bir burun maskesinden bahsedeceğim size.



Ürünün özelliklerine bakalım;
-Burun gözenek bandı olarak geçiyor adı.
-Bunun özelliği derinlemesine temizleme.
-Cadı fındığı özü ve aloe vera suyu içeriğiyle anında siyah nokta temizleyici.
-İçerisinde 10 adet bant var.
-Gözeneklerin temizlenmesine ve siyah noktaların uzaklaştırılmasına yardımcı olur.


Benim yorumlarım;
-Öncelikle ürünün ambalajı çok güzel.Değişik çeşitleri de var.
-Çok çok güzel temizliyor hatta temizlendiğini hemen farkediyorsunuz.Siyah noktalarınızın çıktığını ve gözeneklerinizin temizlendiğini görebiliyorsunuz.
-Bant yumuşak.Islakken buruna uyguladığınızda hemen yapışıyor.


Daha etkili siyah nokta temizliği için ne yapılabilir?
Öncelikle banyodan hemen sonra ıslak burnunuza maskeyi uyguladığınızda daha etkili oluyor çünkü gözenekler daha açık ve siyah noktalar yumuşak oluyor.Mideniz bulandıysa kusura bakmayın detaylı anlatmaya çalışıyorum.Bunun dışında burnunuzu nemli şekilde değil şapır şupur ıslatıp bandı takın :D Daha iyi yapışıyor ve en küçük gözeneğe bile ulaşıyor.15 dkyı biraz geçtikten sonra aşağıdan yukarı doğru bandı çıkarırsanız daha iyi sonuç alırsınız.Bandı çıkardıktan sonra bir havlu yardımıyla burnunuza peeling yapın ki iyice temizlensin.




Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. eline sağlık canım, bu bantların siyah olan çeşidini kullanmıştım bende ama çok bayılmamıştım doğrusu. benim için hala bim inki bir numara :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bilerek bunu aldım siyah noktalardan çok çektim :D Derinlemesine temizlik deyince bunu alayım dedim.Diğerleri daha tatlı duruyordu gerçi :D

      Sil
  2. Bu çeşidini denememiştim. Ama göz atacağım

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle harika bir ürün tavsiye ederim bende

    YanıtlaSil
  4. Ne sıklıkla kullanmalıyız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt tipine göre değişebilir.Ben haftada bir uyguluyorum.

      Sil