Ali Express'ten Aldığım Oval Fondöten Fırçası / Oval Foundation Brush


Bir ara bu kaşık şeklinde fırçalar çok modaydı hatta hala modası devam ediyor diyebiliriz.Hemen hemen her marka çıkardı ve kimisi başarılı oldu kimisi ise güzel bir ürün çıkaramadı.Bu fırça moda olduğu sıralarda ben de Ali Express'ten uygun fiyatlı bir tane alayım dedim.Bu yazımda sizlere bu ilk kaşık fırçam hakkındaki yorumlarımı ve memnun kalıp kalmadığımı anlatacağım.



Kimisi diş fırçasına da benzetti ama genel olarak kaşık fırça dendi bu fırçaya :D Orijinal adı oval fırçaymış.

Boyutunu çok bilemediğim için küçük olanını almışım.Yani kontür,kapatıcı,highlighter uygulanabilecek olanı almışım.Ama fondöten de uyguluyorum ben bu fırçayla ve o konuda da kontür işlemindeki kadar olmasa da iyi.


Kılları şık ve yumuşak ama fırça sert.Bu yüzden fondöten ve kapatıcı uygularken istediğiniz sonucu almanız biraz vakit alıyor.Ama sonucunda fondöteni çizgi çizgi iz bırakmadan güzelce dağıtmış oluyor.Biraz ürün yiyor.

Krem kontür ürünü daha güzel dağıtıyor.Yani kontür işleminde daha başarılı.Hatta krem fondöteni de güzel dağıtabilir.Likittten ziyade krem ürünleri dağıtmakta daha başarılı.




Fondöteni bu şekilde dağıtıyor.


Krem kontür ürününü de bu şekilde dağıtıyor.


Bu ürünü Ali Express'teki bir satıcıdan 1,58 dolara almıştım ama satıcı fırça satmayı bırakmış.Aynısını şurada 75 cente buldum.


Yorum Gönder

4 Yorumlar