Karışık Kıyafet/Kozmetik/Mutfak Alışverişi (Ali Express,Bim,Cosmohome,Eveshop,Gratis,Modanisa,Watsons,Zebramo)


Herkese merhaba ~

Uzun süredir alışveriş yazısı yazmıyordum.1-2 aylık alışverişimi biriktirdim ve bu yazıda paylaşmak istedim.Birçok farklı yerden indirim zamanı almış olduğum ürünler var.Dilerseniz hemen başlayalım.Bu arada isterseniz çayınızı kahvenizi alın çünkü uzun bir yazı olacak :)


Not: Online yaptığım alışverişlerdeki ürünlerin linkine ürünlerin isimlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.



Ali Express Alışverişim;

Cake Stencils Variety Pack- 25 cm çapında kek süsleme aparatı.Blogda Japon keki yazısı yazacağım ve bunun için Sakura desenli bir kek süsleme aparatı aldım.Bu desenin kodu K005.Desen çok güzel,küçük kiraz çiçeklerinin büyütülmüş halleri var.

Balleen Shiny Sakura Desenli 5'li Chopstick- Yemek çubukları oldukça pahalı.Bu set en ucuzuydu ve 1,58 dolardı.Bazı yerler tekli şekilde bu fiyata satıyor.Bendekiler 5 renkli (lacivert,koyu yeşil,turuncu,bordo,açık mavi) kiraz çiçeği desenli,bamboo ağacı yapımı yemek çubukları.Çok sağlam duruyorlar.

Attractive Scenery Cosmetics 12'li Far Paleti- Renkler kızıl tonlarda ve gramajları fazla.Yani farlar oldukça büyük.Renkler hem günlük hem de özel günlerde kullanılacak tonlarda.Ve şu palete 16 lira verdim sadece.Bu arada ürün baya korumalı geldi.Farlar sapasağlamdı.

Bim Alışverişim;

Rituel de Beaute Burun Bandı- Sürekli aldığım siyah nokta bandı.Favoriler ve bitenler yazılarımda sıkça görebilirsiniz.Hakkında da yazım vardı şuradan okuyabilirsiniz.




Cosmohome Alışverişim;

Cocosh She Meet Matt(e) Size Matt(e)rs Far Paleti 2- Kızıl tonlarda muhteşem bir far paleti.Farlar oldukça büyük ve indirimde 20 lira gibi bir fiyata alabilirsiniz.Buradan yazısını okuyabilirsiniz.

The Pink Ellys Perfect Touch Under-Eye Concealer- İndirimden satın alabileceğiniz çok başarılı bir ürün.01 Light rengini aldım.Yazını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Pretty by Flormar Blush 001 Pretty Pink- Çok şeker bir markanın bu 2'li allığını aldım.Yazısını da şurada yazdım.

Loreal Metallic Lip Paint- Metalik mat likit rujlar.303 Internet mor ve 305 Cute But Psycho nar çiçeği renklerini aldım.

Cocosh She Blusher 01- Koyu elma rengi,ışıltılı bir allık.Rengi farklı ve güzel.



Eveshop Alışverişim;

Loreal Paradise Extatic Rimel- Herkes bu rimeli övünce ben de bir deneyeyim dedim ve çok beğendim.Yazısı şurada mevcut.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation- Uzun zamandır merak ettiğim bir fondötendi ama indirimde bu rengi yakalayamıyordum.Stokta bulunca hemen aldım.Yazısı için tık tık.



Gratis Alışverişim;

Maybelline The 24karat Nudes Palet- Fiyati 23 yada 27 gibi birşeydi.Renkleri merak ettiğim için indirimde alayım dedim.

Wet n Wild Photofocus Concelaer- Wet n Wild'ın Photo Focus serisini denemek istiyordum indirimde olunca kapatıcısını aldım.

Benri Winnie The Pooh Islak Bebek Havlusu- 3 al 2 öde kampanyasından almıştım.Tanesi 2 lira gibi bir fiyata geldi.İçerisnde 60 tane mendil var ve oldukça dayanıklı.Hem kedilerimin temizliği hem de makyaj temizlemek için kullanıyorum.

Loreal Metallic Lip Paint 301 Pixie- Cosmohome'da bu renk yoktu Gratis indiriminde buldum ve aldım.

Dirty Works Pure Beauty Facial Oil- Bir yüz yağı almak istiyordum Kore markalarından deneyeyim diyordum ama dolar yükselince onların fiyatları da arttı baya.Dirty Works markasının böyle bir yağı olduğunu görünce indirimden alayım dedim.

Himalaya Hafif Nemlendirici Jel Krem- Berberi inciri ve kış kavunu içeren bir nemlendirici.Günlük nemlendiricim bitmişti ve Himalaya markasını beğendiğim için bu nemlendiriciyi aldım.

6x Beauty Friends II Yüz maskeleri- Yosunlu,limonlu,yeşil çaylı,domatesli ve ginsengli maskelerden aldım.Yüz maskeleri ülkemizde çok pahalı maalesef bu yüzden indirimi görünce bol bol depoladım.Bu markanın bir sürü çeşit maskesi vardı çok beğendim.

Bee Beauty Snow White El ve Vücut Kremi- Vanilya ve hindistan cevizi özleri içeriyor.Disney temalı ürünleri sevdiğim için bu kremi de almak istedim.Zaten kasa yanında uygun bir fiyatı vardı.Ekim ayı bitenler yazımda bahsetmiştim bu mendilden.



Modanisa Alışverişim;

İlmek Triko Tunik Taş- Kaşe kabanların içerisinde önü bu şekilde V şeklinde duran tunikler çok şık duruyor.Bir de krem rengi de koyu kabanların içerisinde güzel durduğu için bu tuniği tercih ettim.

İlmek Triko Tunik Haki- Deseni ve renkleri çok hoş.Günlük kullanım için çok güzel bir tunik.

İkisi de standart beden.Ben biraz mankenden toplu olduğum için tunikler öyle salaş durmadı tabi :D Hafif dar oldu ama o şekilde bile güzel duruyorlar.Fiyatları da toplamda kargoyla beraber 86 liraydı.


Watsons Alışverişim;

Maybelline The Burgundy Bar Palet- Kızın tonlarda ışıltılı muhteşem bir far paleti.Watsons'ın büyük indiriminden 23 liraya aldım.

Maybelline Master Drama The Nudes Göz Kalemleri- Bu kalemleri çok merak ediyordum.20 Rose Pearl ve 22 Brownie Glitz renklerini satın aldım.

Loreal Değerli Çiçekler Temizleme Kremi- Temizleme yağlarını hem katı hem sıvı formda severek kullanıyorum.Loreal'in de bu şekilde bir temizleyicisi çıkınca merak ettim ve indirimde aldım.Zaten değerli çiçekler serisini çok seviyorum bu ürünü de denemiş olacağım.





Zebramo/Instagram Alışverişim;

Benefit Galifornia Allık- Instagram'da Sevgili @ozgesnklblogsatisi pahalı ürünleri neredeyse sıfır kadar az kullanılmış şekilde neredeyse yarı fiyatına satıyor.Bu allığı da yine çok uygun bir fiyata satıyordu ve ben de kendisinden bu ürünü aldım.Süper bir alışveriş oldu.Ürün harika geldi.

Too Faced Chocolate Bar Palet- Bu paleti de almayı çok istiyordum ama istediğim fiyata bulamıyordum.Orijinal fiyatı neredeyse 280 lira.2.el çok uygun fiyata bulunca Zebramo'da hemen aldım.Satın aldığım kişi de Instagram'dan Sevgili 1ruj1rimel miş :) Bir de hemşehri çıktık alışveriş zaten keyifliydi daha keyifli hale geldi :) Palet neredeyse sıfır gibiydi ve yaı fiyatından daha uyguna aldım.Ürünün yanında bana bir sürü hediye göndermiş.Çok teşekkür ediyorum buradan kendisine tekrardan.Hediyeleri de merak ederseniz; Defacto'dan çok şeker neon turuncu bir babet çorabı ( resimde yok kullanmaya başladım bile :)),çiçek desenli taşlı çok şık bir bileklik,White Glo diş ipi,Taft Ekstra Güçlü Bukle Belirginleştirici Köpük,2 tane Doğadan Dokuzlu Çay ve Ofçay Halisane Yeşil Çay.

Bu alışveriş 1-2 ay içerisinde yaptığım alışveriş yani bir anda hepsini almadım tabi ki de.Umarım keyifle okumuşsunuzdur :)

Yorum Gönder

1 Yorumlar