Farmasi Dr. C. Tuna Pferde Balsam / At Kestanesi Balsamı (Ağrı Kesici Jel Krem)


Ağrı kesici kremleri çok önemsemezdim açıkçası ama geçtiğimiz aya Farmasi'ye üye olunca bir paket gönderdiler ve içerisinde bu da vardı.Benim de kemik ağrılarım yani sanırım kemik ağrısıdır yorulduğumda feci sırt ağrım oluyor bunu bir deneyeyim dedim.Yorumlarımı ürünün özelliklerini yazdıktan sonra paylaşayım.




At kestanesi,sarı kantaron,nane,mentol ve esansiyel yağlar içerir.At kestanesi ve sarı kantaron özü ile yorgunluk hissinin azalmasına yardımcı olurken cildi rahatlatır.Nane yağı ve mentolün ferahlatıcı özelliği sayesind,keyifli bir masaj uygulaması sağlar.

Rahatlatıcı ve yatıştırıcı masaj jeli.


Yorumlarım;

İçerdiği yağla tamamen ağrıları hafifletmeye hatta bir müddet de olsa geçirmeye yönelik.Cildinize sürdüğünüzde soğuk bir his veriyor.Bu nane yağı ve mentolden kaynaklı.Cildinize yaydıktan ve cilt ürünü emdikten sonra bir uyuşma oluyor ve sonrasında ağrı tamamen kesiliyor.Sırt ağrısından uyuyamadığım zaman ağrıyı o anlık %100 kesip mışıl mışıl uyuttu resmen.İlk kullandığımda miktarı ayarlayamadığım için pek fayda etmedi ama sonra kullandığımda etkisini baya gösterdi.

Şeffaf yeşil bir jel krem.Dağılınca şeffaf renk oluyor ve 1-2 dk içerisinde tamamen cilt emiyor.

Kokusu çok keskin mentol kokuyor.Vicks gibi.Ama rahatsız etmiyor.

Bu ürünü Farmasi temsilcilerinden satın alabilirsiniz.Hatta bu ay indirimde de olabilir.






Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. Bloğunuza nasıl resim ekliyorsunuz, rica etsem anlatır mısınız? :) Ben de yeni blog açtım ama resim ekleye tıkladığımda telefonumdaki fotoğrafları göstermiyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayardan yazmak daha kolay oluyor öyle deneyin :)

      Sil
  2. Aa gerçekten mi o zaman denemek lazim canim, ben genelde boyle seylere pek inanmadigin icin hic almamistim tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sallamazdım ama hediye gelince ve çok ağrım olunca deneyeyim dedim işe yaradı

      Sil
  3. Dr c tuna balsam kullandım etkili bende size kafur krem önerebilirim bu da etkili

    YanıtlaSil
  4. Thank you :)
    I followed you dear :)

    YanıtlaSil