Kasım Bitenler



Herkese merhaba~

Kasım ayında bitirdiğim ürünleri paylaşacağım bu yazımda sizlerle.




Nivea Arındırıcı Peeling Normal/Karma Ciltler- Taze bir cilt için cildi ölü hücrelerden arındırır ve cildin nem dengesini korur.E vitamini ve Hydro IQ içeriyor.Cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir.Cilde nazikçe etki ed'nın yüz yıkama fırçasıyla birlikte gelmişti.Banyoda kullandım.Tanecikleri oldukça büyük ve güzel bir üründü.Aşırı temizlemiyor gözenekleri fakat arındırıcı olarak güzel.Cildi kurutmuyor.

The Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil- Makyaj temizleme yağı.Suya dayanıklı makyaj yaptığımda bu ürünü kullanmayı tercih ettim ve oldukça başarılıydı.

Yves Rocher Pure Calmille Cleansing Gel- Yves Rocher'e özel,ilk olarak, organik şekilde yetişen papatya en saf ve el değmemiş formda çoğaltılır.
.Bu günlük jel cildinizi derinlemesine temizler ve tamamen pürüzsüzleştirir,kiri ve makyaj kalıntılarını etkili bir şekilde çıkarır.Papatya özlü temizleme jeli.Makyaj kalıntılarını ciltten temizlemeyi vaad ediyor.Hassas ciltler için çok iyi.Aşırı iyi temizlemiyor.Hafif makyajı daha iyi temizliyor.Cildi pürüzsüz ve yumuşak bir hale getiriyor.Bu jeli hassas ciltliler günlük temizleyici olarak kullanabilirler.Kokusu da oldukça güzel.

Flormar Orkide Özlü Oje Çıkarıcı- Bitki Özlü,anti-oksidan etkili.Tırnakları temizlerken yumuşatır ve nemlendirir.Kokusu çok hoş.Tırnaklara zarar vererek,kurutarak temizlemekten ziyade sadece ojeyi çıkararak tırnağın eski halini bozmuyor.


Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu- Piyasadaki en sağlam ve kocaman bir pamuk.Tonik sürmek için,makyaj temizlemek için kullanabilirsiniz.

İnci Disk Pamuk- Mikro elyaflı kozmetik pedin özel işlenmiş yüzü sayesinde alışılmışın dışında esaslı bir temizlik mümkündür.Kozmetik pedler cilt üzerinde yumuşak bir his bırakır.Cilde zarar vermeyen kullanışlı bir pamuk.

Japon sabunu- Japon arkadaşımın hediye olarak gönderdiği turuncu renkli bir sabun bitirdim.Daha çok fırça ve sünger yıkamada kullandım ve oldukça başarılıydı.

Ebay küçük kap- Tester ürünlerimi koymak için kullanıyorum.Oldukça kullanışlı.

Note BB Concealer- Çok başarılı bir kapatıcı.Favorilerime de girmişti.


Beauty Friends II Limonlu Yüz Maskedi- Kağıt maske.Yoğun nem ihtiyacı duymayan karma-yağlı ciltler için uygun bir maske.

2x Rituel de Beaute Siyah Nokta Bandı- Piyasadaki uygun fiyatlı en iyi siyah nokta bandı.

Farmasi Dr.C.Tuna Pferde At Kestanesi Balsamı Tester-Rahatlatıcı ve yatıştırıcı masaj jeli.At kestanesi,sarı kantaron,nane,mentol içerir.At kestanesi ve sarı kantaron özü ile yorgunluk hissinin azalmasına yardımcı olurken cildi rahatlatır.Nane yağı ve mentolün ferahlatıcı özelliği sayesinde,keyifli bir masaj uygulamasını sağlar.Geçen ay Farmasi'ye üye oldum.Hediye paket gönderdiler.İçerisinden bu balsam testerı çıktı.Benim de vücudumda sürekli ağrı olur ve çare bulamıyorum bazen.Ağrı kesici alıp uyuyunca geçiyor anca ama sürekli ilaç da alınmaz tabi.Bu jelleri pek önemsemiyordum ama çıkınca bir deneyeyim dedim.Bu at kestaneli olan kısa vadeli ağrıyı rahatlatıyor.Birazdan anlatacağım ürün ise tamamen kesiyor ağrıyı.Bu daha hafif ağrıları olanlar için uygun.Kokusu çok güzel mentollü.

Farmasi Dr.C.Tuna x2 İki Kat Etkili Biber Balsamı Yatıştırıcı Masaj Jeli Tester- Bu tamamen ağrıyı kesiyor.Diğerinden çok daha etkili.Çok ağrım olduğu zaman sürmüştüm bunu ve tamamen kesti ağrıyı ve rahatlattı.


Yorum Gönder

2 Yorumlar