Uzay Çağında Mıyız?


Bu konuyu teknoloji bakımından değil makyaj bakımından inceleyeceğim.Teknoloji konusunda zaten tartışmaya gerek var mı bilmiyorum.Jetgiller'i bilir misiniz bilmiyorum ama dizideki çoğu şey şuanda günlük yaşantımızda mevcut.Instagram'da dolanırken ve makyaj trendlerini takip ederken fark ettim ki resmen uzayı makyaja taşımışız.Işıltı,highligther,pırıltı derken artık metalik bir şekilde parlıyoruz.




Önce göz makyajında metalik modası çıktı.Hadi bu çok göze batmıyordu hatta şık bile duruyordu.Daha sonra metalikten holografik-renk değiştiren tabiri caizse uzay renkleri girdi eyelinerlara,farlara hatta rimellere bile.Bakın buraya yazıyorum yakında holografik-metalik rimeller de moda olur :D Şu sıralar çok az mevcut bu rimeller.

Highlighterları ışıltılı ten rengi doğal seviyorduk daha sonra rainbow highlighter diye gökkuşaı renklerinde highlighter moda oldu.Daha sonra yine uzay renkleri mor,lila,mavi vb renkler moda oldu.Harbi çok şık duruyor yakında günlük makyaj bu tarzda olursa şaşırmayalım.

Ten makyajına ise likit highlighterlar karıştırmaya yıldız gibi parlamaya başladık.

Ve metalik rujlar.Bu konuyu tamamlayan trend buydu ve metalik ruj trendi de başladığına göre uzay çağı makyajı modası başlamış demektir.Her ne kadar bu modaya unicorn gibi isimler taksa da tipik uzay çağı modası bu.

Geçmişte yapılan uzay çağı benzetmelerini hatırlıyor musunuz bilmiyorum resim bulamadım pek ama o tip aynı şuan.Metalik rujlar,gri holografik makyaj.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Makyajlar uzay çağı tipinde mi yoksa normal mi?










Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. sanmıyorum ya :D onlar sadece saracak yeni trendler arıyorlar o kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj olarak tutturuyoruz da uçan araba vs henüz kurtarmıyor :D

      Sil